Zalagaonica Split mobiteli

Zalagaonica Split mobiteli

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Zalagaonica Split mobiteli online ili posjet poslovnici

U kratkom periodu potreban vam je novac i imate mobitel koji trenutno ne koristite, nalazite se u Splitu ili okolici Splita? Zalagaonica Split mobiteli je pravo mjesto za vas. Bez obzira imate li novi ili korišteni mobitel sa povjerenjem se možete obratiti timu naših iskusnih i kvalitetnih stručnjaka koji će vrlo brzo i kvalitetno napraviti procjenu ispravnosti vašeg aparata i dati vam ponudu sa najboljom cijenom na tržištu.

Online zalagaonica Split mobiteli vam u nekoliko koraka može ponuditi online dogovor sa našim stručnim timom. Na našoj stranici se nalazi obrazac koji vas neće obvezati ako se predomislite i odlučite ne založiti svoj mobitel. Ako se odlučite za online uslugu vaš mobitel možete poslati poštom ili donijeti u našu poslovnicu.

Mi ćemo prihvatiti vaš novi ili rabljeni mobitel, izvršiti procjenu i provjeru ispravnosti vašeg aparata. Procjena mobitela je sigurna i brza, za vas besplatna. Nakon procjene ispravnosti mobitela spremni smo vam ponuditi najbolju cijenu na tržištu prema stanju ispravnosti vašeg aparata.

Naša zalagaonica nudi mogućnost zaloga mobitela sa ugovorenim rokom trajanja zaloga, istekom kojeg svoj mobitel možete povratom novca vratiti ili se možete dogovoriti za novi rok trajanja zaloga.

Zalagaonica Split mobiteli zalog ili otkup

Zalagaonica Split mobiteli je tu za vas u trenutku kada vam je potreban novac, a imate mobilni aparat koji ne koristite ga. Nije vam cilj prodati mobitel, već biste htjeli nakon nekog vremena izvršiti povrat aparata. Zalog mobitela je pravo rješenje za vas. Vaš mobilni aparat možete dostaviti poštom ili posjetite našu poslovnicu. Nakon što dostavite aparat, slijedi procjena vašeg mobitela. Procjena je za vas besplatna i neobavezujuća.

Zalag novih i korištenih mobitela se može ugovoriti na određeni vremenski period. Vaš će mobitel u periodu trajanja zaloga biti kvalitetno i sigurno spremljen u našim prostorima. Nakon isteka ugovorenog vremenskog perioda mobitel možete vratiti uplatom ili jednostavno produžiti založni period sa novim dogovorenim uvjetima zaloga.

Online zalagaonica Split mobiteli vam može ponuditi i otkup mobitela. Sigurni ste da vam vaš aparat više neće trebati, možemo otkupiti vaš mobitel. Nakon što naš tim stručnjaka izvrši postupak procjena mobitela i utvrdi u kojem stanju ispravnosti je vaš mobitel slijedi ponuda. Ponuda će vam garantirati najbolju cijenu na tržištu otkup mobitela. Otkup mobitela će vas riješiti nepotrebnog aparata novog ili starog korištenog aparata.

Zalagaonica Split mobiteli zalog, otkup i prodaja mobitela

Zalagaonica Split mobiteli u svojoj širokoj ponudi usluga vam uz zalog, otkup nudi i prodaju mobilnih aparata. Možemo vam ponuditi razne brandove mobitelnih aparata poput Nokia, HTC, iPhone, LG, Samsung, Nokia, HTC i drugih.

U našoj djelatnosti prodaja mobitela po najpovoljnijim cijenama nudimo nove i korištene mobitele. Sa sigurnošću nam se obratite ukoliko kupujete korišteni mobitel jer će naš stručan tim provjeriti ispravnost svakog aparata, novog ili korištenog prije nego dođe u naš segment prodaja mobitela.

Vaše povjerenje nam je najvažnije, zato će naš stručan i kvalificiran tim stručnjaka zagaranitirati kvalitetu svakog aparata koji stoji u našoj ponudi. Naš cilj je brza i kvalitetna realizacija u sva tri segmenta djelatnosti: zalog mobitela, otkup mobitela, pa tako i prodaja mobitela. Najvažnija nam je kvalitetan poslovni odnos sa svakim klijentom na obostrano zadovoljstvo. Kvalitetnom suradnjom sa klijentima želimo stvoriti dobre temelje budućih suradnji bez obzira radi li se zalogu, prodaji mobitela u okviru otkupa ili ste kupac pa ćete pronaći mobitel u našoj djelatnosti prodaja mobitela. Posjetite zalagaonica Split mobiteli online ili dođite u našu poslovnicu.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 10 =