Otkup starih mobitela

Otkup starih mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Što čini otkup starih mobitela primamljivim načinom dodatne zarade?

Sari mobiteli koji više nisu u funkciji je scenarij s kojim se susreće gotovo svaka osoba u nekom trenutku svoga života. Jedan mogući scenarij znau tom slučaju jest držaje starih mobitela u ormaru ili na polici da skupljaju prašinu. Drugi, mnogo isplativiji scenarij jest odlučiti se za otkup starih mobitela. Danas postoje razne tvrtke kojima je otkup starih mobitela primarna djelatnost. Ako se odlučite iskoristiti njihovu uslugu, zasigurno ćete se brže “rješiti” svog starog mobitela i pritom nešto zaraditi. Zasigurno brže nego da odlučite pronaći svoga kupca preko njuškala ili drugih portala za oglašavanje. S druge strane, morate računati na znatno nižu cijenu koju ćete dobiti za njega od tvrtke koja otkupljuje stare mobitele nego što biste za njega dobili preko njuškala. Preko tako spomenutih tvrtki možete prodati mobitel neovisno da li mu je pukao ekran, ili mu nedostaje baterija, tipke, ili se jednostavno ne pali prilikom pritiska na gum za paljenje. Stoga se ne morate brinuti hoće li vaš mobitel biti vrijedan otkupa.

Prednosti koje ima otkup starih mobitela spram ostalih vrsta otkupljivanja starih stvari

U današnje vrijeme postoje mnoge zalagaonice u koje možete otići prodati starudiju koju ste pronašli u dubini svoje šupe, s ciljem da ćete za nju dobiti određenu svotu novca. Zasigurno mislite da upravo vaš antikni tronožni stolić koji vam je poklonila vaša punica ima neku skrivenu veliku vrijednost i da će gospodin iz zalagaonice koji je usput vrsni poznavatelj povijesti, otkriti da je na njemu sjedio ni manje ni više nego Josip Prvi. Istina je, međutim, da taj jadni tronožac vrijedi toliko malo, da tvrtka koja nudi besplatnu uslugu odvožnje otpada na njuškalu će se dvoumiti da li da uopće dođe po njega. S druge strane, tvrtka kojoj je primarna djelatnost otkup starih mobitela vam može pružiti potpuno novi pogled na lukrativnost rješavanja starih stvari. Samim pretraživanjem pojma otkup starih mobitela na internetu uvjerit ćete se da postoje brojne tvrtke koje se bave otkupom starih mobitela i to nije bezveze. Upravo sastojci koje mobitel ima poput čipa, baterije, zvučnika, mikrofona, memorijske kartice i dr. vrijednih dijelova, čini upravo ovu vrstu pokretne stvari jednom od vodećih motiva zarade tvrtki koje se bave otkupom.

Otkup starih mobitela – prihvatljiv biznis ili ne?

Nije teško zapaziti da je otkup starih mobitela postao veliki trend među malim i srednjim poduzetnicima. Tako jedna tvtka navodi da je u cijeloj regiji otkupila oko 500. 000 rabljenih mobitela. Za neispravni iPhone 6 može se dobiti cijena od 220 kuna. Svakako dobra cijena koju možete dobiti za uređaj čija se svrha svela na skupljanje prašine. Ako ste prepoznali spomenuti trend, moguće da vam je kroz glavu prošla misao da zaširoto otkup starih mobitela ne bi bio biznis u koji bi se i vi upustili. To vjerojatno uopće nije loša ideja, s obzirom na gore navedene brojke, i s obzirom na učestalost kojom ljudi mijenjaju svoje mobitele. Stoga je primarni resurs vaše zarade u stalnom stvaranju što je za početak dobar motivacijski faktor. Drugi dobar motivacijski faktor je taj da, ako posjedujete posjedujete određene tehničke vještine, ili barem netko u vašoj firmi posjeduje, možete najprije pokušati popraviti stari mobitel te ga tako popravljenog prodati kao rabljeni uređaj. Ukoliko je popravak nemoguć, uvijek ostaje opcija prodaja djelova mobitela koji su, za neke marke poput iPhone-a ili Samsunga, itekako traženi.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 7 =