Otkupljivanje mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkupljivanje mobitela i procjena vrijednosti mobitela

Da li ste znali da postoji otkupljivanje mobitela? U današnje vrijeme tehnologije koja razvija munjevitom brzinom slijedimo trendove i nađemo se u situaciji da mijenjamo mobitele često. Vrlo brzo skupili smo zalihu starih mobitela. Ili vam se desilo da ste kupili mobitel koji vam se ne sviđa ali ga niste mogli vratiti na prodajno mjesto.

Otkupljivanje mobitela danas je vrlo jednostavno i brzo. Postoje web stranice online koje se bave upravo sa aktivnosti otkup mobitela. Takvi online portali će vam ponuditi i procjenu vrijednosti vešeg korištenog ili novog mobitela. Ako želite procijeniti svoj mobitel možete to učinit već danas i to besplatno u svega nekoliko minuta.

Naš portal Vam može omogućiti vrlo brzo odgovor koji Vas najviše zanima, a to je cijena. Naša ponuda je na ovom tržištu uvijek najveća, a isplata brza i sigurna.

Dovoljno je da nam se javite sa par klikova i riješiti ćete se mobitela koji Vam nije potreban bilo da se radi o korištenom ili novom mobitelu bez obzira radi li se o iPhone ili android mobitelu. Primamo sve brandove mobitela različitih proizvođača, bez obzira gdje su proizvedeni.

Otkupljivanje mobitela novih, ali i koji su korišteni bez obzira jesu li ispravni ili neispravni

Otkupljivanje mobitela koji se već bili u upotrebi bez obzira da li su ispravni ili neispravni tretiraju se kao rabljeni, odnosno korišteni mobiteli. Naš online portal Vam može omogućiti da prodate mobitel koji ste koristili i izvršiti procjenu ispravnosti korištenog mobitela.

Kupili ste mobitel međutim nakon kupnje zaključili da Vam model ne odgovara, a prodajno mjesto Vam ne može ponuditi bolju opciju mobitela. Imate novi mobitel koji ne želite, prava je odluka obratiti nam se. Za otkupljivanje mobitela koje je naša procjena odredila da su ispravni naša ponuda će vam biti vrlo brzo dostavljena i sama realizacija otkupa mobitela će se dogoditi vrlo brzo.

Ili jednostavno bilo imate mobitel koji je korišen i neispravan je, a njegov popravak košta više nego što se to isplati? Obratite se na naš portal za procjenu neispravnog mobitela. Neispravni mobiteli imaju svoju tržišnu vrijednost ovisno o starosti mobitela i samom stanju mobitela. Naš tim stručnjaka uz procjenu Vam može jednostavnim riječima objasniti što je sa Vašim neispravnim mobitelom i koje je vrijednost Vašeg neispravnog mobitela.

Obratite nam se i vjerujte našem timu stručnjaka koji će detaljno analizirati Vaš korišteni mobitel bio on ispravan ili neispravan.

Otkupljivanje mobitela neovisno o vrsti i marki mobitela

Otkupljivanje mobitela naš je poziv Vama bez obzira imate li iPhone ili android. Imate iPhone 5, 6 ili 7 ili 8, pa ipak ne želite tu vrstu mobitela jer Vam više odgovara android sustav. Obratite nam se na našem portalu i slijedite upute ovisno radi li se o novom ili korištenom mobitelu. Također slijedite upute radi li se o ispravnom ili neispravnom iPhoneu. Jednaki postupak je se svim markama android modela.

Navest ćemo samo neke od poznatijih marki mobitela: iPhone, Samsung, Nokia, LG, HTC, Xiaomi koji spadaju u otkupljivanje mobitela kao dio naše velike i pouzdane ponude.

Ukoliko Vaš mobitel koji želite prodati nije previše oštećen u mogućnosti smo Vam ponuditi pohranu podataka koji se nalaze na Vašem aparatu i dostaviti Vam podatke. Trebate nas samo o tome informirati jer postupak pohrane podataka.

Na našoj stranici pronaći ćete obrazac koji je potrebno popuniti i navesti o kojoj vrsti aparata se radi i da li želite pohranu Vaših podataka ukoliko ispravnost samog mobitela to omogućuje.

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 13 =