Zalagaonica mobiteli

Zalagaonica mobiteli

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Zalagaonica mobiteli nudimo mogućnost zalaganja mobitela, otkup mobitela i prodaja mobitela, novih i korištenih mobitela

Potreban vam je novac u kratkom periodu, imate mobitel, novi ili korišteni? Zalagaonica mobiteli je pravo mjesto za vas. Mjesto na kojem možete sa povjerenjem obratiti se timu naših stručnjaka koji će vrlo brzo i kvalitetno izvršiti procjenu vašeg aparata i ponuditi vam najbolju cijenu na tržištu.

Vaš mobitel možete donijeti osobno na jedno od naših prodajnih mjesta ili jednostavno poslati koristeći se poštanskim usluga. U svega nekoliko koraka zalagaonica mobiteli vam nudi online dogovor sa našim stručnim timom. Na našoj stranici pronaći ćete obrazac koji vas neće obavezati ukoliko se predomislite i na kraju odlučite ne založiti svoj mobitel.

U okviru naše djelatnosti djelujemo kao zalagaonica novih i korištenih mobitela uz procjenu i provjeru ispravnosti vašeg aparata. Procjena mobitela je u stručnim rukama našeg tima, sigurna i brza i za vas besplatna. Nakon same procjene ispravnosti mobitela spremni smo vam ponuditi najbolju cijenu na tržištu prema stanju vašeg aparata. Put do same realizacije isplate novca je vrlo brz i efikasan.

Naša zalagaonica novih i korištenih mobitela, nudi mogućnost zaloga mobitela sa ugovorenim periodom trajanja zaloga, također ukoliko ne želite ugovarati mogućnost zaloga mobitela možemo odmah dogovoriti i otkup mobitela.

Zalagaonica mobiteli uz mogućnost otkup mobitela ili zalog mobitela na dogovoreni period

Zalagaonica mobiteli vam je na raspolaganju u trenutku kada vam je potreban novac, imate mobitel ali htjeli biste nakon nekog vremena izvršiti povrat mobitela, dogovoriti ćemo zalog mobitela. Nakon što dostavite vaš aparat slijedi procjena mobitela koju će za vas besplatno i neobavezujući napraviti naš tim stručnjaka i ponuditi vam najbolju cijenu za vaš aparat, postoji mogućnost zaloga mobitela na određeni period istekom kojeg možete uplatom vratiti svoj aparat. Također vam možemo ponuditi i otkup mobitela čime vaš aparat ide u našu djelatnost prodaja mobitela.

Zalagaonica novih i korištenih mobitela se ugovara sa određenim vremenskim periodom. Vaš će mobitel u dogovorenom periodu za zalog mobitela biti kvalitetno i sigurno zbrinut u našim prostorima. Po isteku ugovorenog vremenskog perioda mobitel možete vratiti uplatom ili jednostavno produžiti založni period uz nove dogovorene uvjete.

Zalagaonica mobiteli vam nudi mogućnost otkup mobitela jer ste sigurni da vam aparat nije potreban. Otkup mobitela možemo realizirati nakon što naš tim stručnjaka izvrši postupak procjena mobitela, uz dostavljanje ponude koja vam garantira najbolju cijenu na tržištu otkup mobitela. Otkup mobitela će vas riješiti nepotrebnog aparata bez obzira radi li se o novom ili korištenom mobitelu.

Zalagaonica mobiteli uz mogućnost prodaja mobitela

Zalagaonica mobiteli u svojoj širokoj ponudi usluga djeluje i u segmentu prodaja mobitela. U djelatnosti prodaja mobitela nudimo vam raznovrsne brandove mobitela poput iPhone, LG, Samsung, Nokia, HTC, i drugih.

Naša djelatnost prodaja mobitela vam može po najpovoljnijim cijenama ponuditi iz asortimana zalagaonica novih i korištenih mobitela, nove aparate ili ukoliko vam je više prihvatljivo cijenom korišteni mobitel. Stručan tim zalagaonica mobiteli će provjeriti ispravnost svakog aparata, novog ili korištenog prije nego dođe u našu djelatnost prodaja mobitela.

Ukažite nam vaše povjerenje i obratite se našem stručnom i kvalificiranom timu. Naš cilj je brza i kvalitetna realizacija su sva tri segmenta, zalog mobitela, otkup mobitela i prodaja mobitela. Najvažnija nam je poslovna suradnja sa klijentima na obostrano zadovoljstvo, stvarajući time dobre temelje budućih suradnji bez obzira želite li založiti, riješiti se mobitela sa otkupom ili ste kupac pa ćete pronaći mobitel u našem segmentu prodaja mobitela. Veselimo se vašem dolasku ili posjetu naše online stranice.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 4 =