Otkup mobitela

Otkup mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup mobitela, razne ponude

Sigurno ste nekada poželjeli se riješiti starog mobitela i uzeti si novi. Dali ste ikada razmišljali o otkupu mobitela i kako ih recimo neke web stranice ili zalagaonice mogu pretvoriti u novac? Danas su dostupne razne tvrtke koje rade otkup mobitela i razno raznih drugih gadgeta, no nude nižu cijenu nego koju bi ste dobili da čekate kupca preko raznih oglasnika. Ako želite neki novi gadget ili mobitel dobiti po pristupačnoj cijeni ili jeftinije, najjednostavniji je način da prodate svoj stari mobitel, tablet, laptop, itd. Vjerovatno će vam prvi odabir u prodaji biti razni oglasnici, no često puta oglasi znaju stajati mjesecima i na kraju morate spuštati cijenu kako bi ste postigli prodaju. Koji je onda najbrži način za prodati ili otkupiti proizvod i doći do novaca koji vam je potreban? Danas u Hrvatskoj postoje cijeli niz raznih trgovaca kojima je otkup mobitela, ostalih gadgeta, raznih predmeta posao. Otkupljuje se čak i roba koja nije sasvim ispravna, što vam daje priliku da zaradite i na tom mobitelu kojeg se želite riješiti.

Otkup mobitela, što trebate znati

Otkup mobitela se vrši u raznim specijaliziranim trgovinama, zalagaonicama, kako uživo tako i preko interneta. Ono što otkupljivači moraju znati je od koga su kupili mobitel, to znači da prodavatelj mora imati jamstvo ili račun kao dokaz vlasništva. Provjere su nužne radi slučaja krađa i prijava. Osim što morate imati dokaz kako je mobitel pripadao vama, provjere dokumenata, morate biti punoljetni ako želite prodati uređaj. Većina otkupljivača se susreće s ljudima koji žele prodati sve i svaša, pa tako i mobitele koji nisu više po današnjim standardima, tako da većina otkupljuje ono što im je interesantno a tu se radi o najpopularnijim modelima mobitela na tržištu danas a to su Samsung i Apple uređaji. Što se tiče cijene otkupa, otkupljivači se drže otprilike cijena kao i s oglasnika. No, otkupna cijena svakog mobitela se dogovara pojedinačno i ovisi zapravo o umijeću pregovaranja. Razni otkupljivači imaju razna pravila otkupa mobitela, dok svatko od njih radi njihove sigurnosti traže dokaz da je mobitel vaš, nekima je bitno da je uređaj u cijelosti ispravan dok nekima nije, i tu naravno otkup mobitela kao i cijene variraju.

Otkup mobitela, odluka

Otkup mobitela uz trenutnu isplatu i najbolje cijene nude mnogi trgovci, na vama je da odaberete gdje vam se najviše isplati napraviti otkup i dobiti najbolju cijenu. Točnu cijenu će vam otkupljivači dati nakon pregleda uređaja. Imajte na umu da će vam svi pri otkupu mobitela reč da vam upravo oni nude najbolju cijenu, provjerite više otkupljivača i onda donesite odluku. Zašto biste napravili otkup mobitela ili prodaju mobitela otkupljivačima? Većina to radi zbog isplate u gotovini, mobiteli koji se ne prodaju idu na zbrinjavanje i recikliranje na ekološki prihvatljiv način, često mnogi otkupljuju ispravne i neispravne uređaje. Najvažnija je stavka ta da činite sebi uslugu pri rješavanju starijeg mobitela, te uzimate drugi, novi mobitel po puno pristupačnijoj cijeni radi otkupa, pristupačnijoj cijeni nego da novi mobitel idete kupiti u specijaliziranu trgovinu mobitela. Najbolje bi vam bilo da preko interneta pogledate okvirne ponude za vaš mobitel, kontaktirajte više otkupljivača, priložite potrebne dokaze za njegov otkup i napravite odluku

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 9 =