Otkup iphone telefona

Otkup iphone telefona

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iphone telefona kao najisplativijeg modela za otkup

Steve Jobs je 2007. godine na pozornici u Moscone centru u San Franciscu promijenio svijet. Naime tada je je svima u dvorani, a posredno i cijelom svijetu, predstavio prvi iPhone. Dapače, iPhone je bio prvi pametni telefon uopće. To bi značilo prvi mobitel s velikim zaslonom, prvi mobitel koji je mogao ići na internet, preko kojeg se mogla slušati glazba i slično. Te speficikacije koje su mlađoj generaciji Od predstavljanja prvog iphona do danas, iphone drži vodeći udio na tržištu pametnih telefona. Ne treba čuditi, stoga, da je i otkup iphone telefona, tog vodećeg telefona današnjice, veoma isplativ. Dapače, ako se netko odluči na otkup iphone telefona, mora biti svjestan da će za takvu marku dobiti daleko više nego što bi se dobilo za mobitel iste starosti, stanja ali druge marke. Taj mali pokretni kompjuter sadrži brojne vrijedne komponente koje se na tržištu mogu prodati. Također je moguć i popravak iphone mobitela, te omogućavanje budućem kupcu njegovo daljnje korištenje.

Otkup iphone telefona preko njuškala

Ukoliko imate stari iphone telefon i ne znate što bi s njim, otkup iphone telefona može biti idealno rješenje za vas. Prodati ga možete na bezbroj načina, lijepiti letke po kvartu da prodajete mobitel, nagovarati obitelj i bližnje da ga kupe, međutim, najpametniji i vremenski najbezbolniji način prodaje zasigurno je preko interneta. Na internetu možete pronaći dosta oglasnika na kojima se nudi otkup iphone telefona. Među njima svakako prednjači njuškalo, kao vodeća oglasna platforma. Tamo možete pronaći nekoliko tvrtki koje se bave otkupom starih mobitela. S obizorm da imate iphone, vodite računa na činjenicu da je vaša marka mobitela jedna od najtraženijih, te slobodno inzistirajte na višoj cijeni prilikom cjenkanja. Ne bi bilo loše odnijeti svoj mobitel na nekoliko različitih mjesta kako biste besplatno procijenili njegovu vrijednost. Tako ćete znati gabarite unutar kojih se otprilike krećete i koliko novaca realno možete očekivati za svoj mobitel. Jednom kada te brojke saznate, vaša prodaja može započeti!

Otkup iphone telefona u zamjenu za novi uređaj

Ako vam se upravo pokvario iPhone i ne možete ga popraviti, inicijalna želja nije samo probati zaraditi na starom telefonu već i nabava novog. Ta dva spomenuta poriva mogu se rješiti odjednom. Otkup iphone telefona je moguć na način da vam se umjesto novčane protuvrijednosti ponudi novi mobitel za manju cijenu. Na taj način potpuno brzo i bezbolno rješavate vašu potrebu da nađete novi mobitel. Ne trebate obilazit drugu poslovnicu. Također, dobivate novi mobitel po sniženoj cijeni. Ako se odlučite za otkup iphone telefona za koji ćete dobiti novi uređaj, možete birati između različitih marki poput samsung galaxy serije, xiaomi, lg modela pa sve do iphone-a. Cijena novog mobitela će biti smanjena razmjerno vrijednosti koju vaš stari iphone ima. Taj popust može iznositi od 100 kn, pa sve do 1000 kuna, ovisno o starosti i ispravnosti odnosno neispravnosti mobitela. Jednom kada prođete kroz taj postupak i uspješno zamjenite svoj stari iphone za novi mobitel, osjećat ćete sigurnost za slučaj kad vam vaš novi mobitel prestane raditi, znajući da imate brzo i povoljno rješenje za taj problem, u vidu zamjene za novi mobitel po sniženoj cijeni.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

1 + 9 =