Otkup iphone

Otkup iphone

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iphone staro za novo

U posjedu ste korištenog iphonea, i rado biste nabavili novi iPhone? U današnje vrijeme ništa lakše, vrlo brzo možete napraviti otkup iphone staro za novo.

Pronađite nas na internetu jer upravo mi vršimo otkup iphone staro za novo. U našoj ponudi možete pronaći novi mobilni aparat, novi iphone ili neku drugu vrstu pametnog telefona. Naša ponuda obuhvaća i prodaju tableta, laptopa i desktop kompjutera. Nemate dovoljno novaca za nabavku novog aparata, otkupom vašeg iponea nadopunit ćete iznos koji vam treba za nabavku novog.

Također možete nas posjetiti u najbližoj poslovnici ukoliko želite odmah napraviti kupoprodaju staro za novo. Vaš iphone će proći kroz proceduru provjere ispravnosti aparata nakon koje ćemo vam ponuditi najpovoljniju cijenu. Ukoliko posjedujete original kutiju, slušalice, punjač koji ste dobili prilikom kupnje svog iphone bit će to dodatak osnovnoj cijeni otkupa. Podatke i datoteke ukoliko niste sami skinuli sa svog iphone mi ćemo to odraditi za vas i sve podatke vam dostaviti na USB.

Otkup iphone u poslovnici

Donijeli ste odluku da želite prodati svoj iphone i pronašli ste našu najbližu poslovnicu? Veselimo se vašem dolasku i ukazanom povjerenju. Nakon što ste kompletirali vaš aparat sa dodacima u našoj poslovnici će vam naši stručnjaci napraviti procjenu ispravnosti vašeg iphone.

Procjena ispravnosti vašeg iphone je potrebna kako bismo utvrdili u kakvom se stanju nalazi vaš aparat. Procjena ispravnosti će uvelike utjecati na otkupnu cijenu. Otkup iphone zajedno sa procjenom ćete u našoj poslovnici realizirati vrlo brzo. Odmah nakon procjene složiti ćemo vam ponudu koju ukoliko prihvatite krećemo u slijedeći korak. Slijedeći korak je potpisivanje ugovora o kupnji koji daje sigurnost i vama i nama da je kupoprodaja ispravna i transparentna.

Nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora za otkup iphone slijedi isplata. Isplatu ugovorenog novca možete realizirati kroz transfer na vaš banovni raču ili novac možete odmah u poslovnici iskoristiti za nabavku novog aparata bilo to mobitel, tablet, laptop ili neki drugi uređaj koji vam je potreban.

Otkup iphone odaberite nas

Zašto biste se odlučili baš za našu tvrtku na širokom tržištu otkupa? Navest ćemo nekoliko prednosti koje nudimo kod postupka otkup iphone.

Osim što naše usluge možete koristi u najbližoj poslovnici, usluge otkupa možete koristii i iz vlastitog doma ili ureda. Na našoj internet stranici otkup iphone pronaći ćete sve vrste usluga koje nudimo. Vaš iphone možete zamjeniti staro za novo ili prodati vaš iphone za neki drugi aparat. Ako se odlučite za online uslugu slijedite upute na stranici i sve što trebate je poslati nam vaš aparat.

Ukoliko niste u mogućnosti sami dostaviti vaš aparat nudimo vam uslugu da naš kurir dođe do vas ili dogovorenog mjesta razmjene i preuzme vaš aparat.

Procjena vašeg iphone je za vas besplatna, i naš tim kvalitetnih stručnjaka će je za vas obaviti vrlo brzo i kvalitetno. Podatke koje imate na vašem iphone možemo vam besplatno skinuti i dostaviti na USB.

Želite biti sigurni da će vaš neispravan aparat koji želite prodati biti ekološki zbrinut, možete biti sigurni. Naša tvrtka ukoliko ustanovi da je uređaj nije ispravan i da dijelovi aparata nisu iskoristivi kao rezervni dijelovi, vaš će mobitel ekološki zbrinuti kod za to ovlaštenih tvrtki.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 13 =