Zalagaonica Ogulin mobiteli

Zalagaonica Ogulin mobiteli

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Zalagaonica Ogulin mobiteli usluge koje nudimo

Zalagaonica Ogulin mobiteli u svojim uslugama nudi zalog vaših mobilnih aparata na određeni vremenski period. Imate mobitel koji vam je višak i treba vam novac? Nabavili ste novi mobitel, imate stari viška i nalazite se u Ogulinu? Zalagaonica Ogulin mobiteli je prava tvrtka za vas.

U okviru naših usluga djelujemo kao zalagaonica novih ili rabljenih mobitela. Vaš mobitel možete dostaviti poštom ili donijeti osobno u našu poslovnicu. Vršimo procjenu stanja vašeg aparata. Provjeru ispravnosti vašeg aparata će obaviti naš tim stručnjaka koja će za vas biti besplatna i vrlo brza. Po izvršenju procjene ispravnosti mobitela naša zalagaonica će vam ponuditi najbolju cijenu koju možete postići na tržištu ovisno o ispravnosti vašeg aparata.

Bez obzira je li vaš mobitel novi ili rabljeni uvijek ga možete založiti kod nas. Na vama je da odlučite na koji period želite založiti svoj mobitel. Po isteku založnog perioda svoj mobitel možete vratiti uplatom ili ukoliko trenutno još niste sakupili novac, založni period možete i produžiti.

Zalagaonica Ogulin mobiteli savjeti

Zalagaonica Ogulin mobiteli savjeti su upute osobama koje prvi puta rade zalog mobitela u zalagaonici. Ovi savjeti također mogu biti korisni i drugim osobama koje su već radile zaloge mobitela, jer će među savjetima možda pronaći stavku koju nisu znali prije.

Kako danas u uvjetima brzog rasta industrije pametnih mobitela raste i potreba za zamjenama mobilnih aparata, tako da se možete naći u situaciji da imate višak mobitel. Odlučili ste se na brzu pozajmicu jer vam je potreban novac u kratkom periodu.

Svoj mobitel ne želite prodati, treba vam novac, zalagaonica Ogulin mobiteli je pravo riješenje za vas. Prije samog zaloga potrebno je da svoj mobitel odlogirate sa iClouda i App store. Također je potrebno da sa mobitela skinete sve osobne podatke, kontakte, lozinke, slike i ostale medijske zapise. Ukoliko niste sigurni kako se to radi, naši stručnjaci će to učiniti za vas i vaše datoteke spremiti vam na USB. Uz mobitel je potrebno da dostavite ili donesete punjač, slušalice ako ih posjedujete i po mogućnosti kutiju mobitela ako je niste bacili.

Zalagaonica Ogulin mobiteli priprema

Zalagaonica Ogulin mobiteli će vam pomoći kao da pripremite svoj mobilni aparat za zalog. Prije samog kontakta prema nama, bilo online ili dolaskom u našu poslovnicu proverite koji je točno model vašeg aparata. Model vašeg aparata je prva stavka prilikom određivanja založne vrijednosti. Vrijednost zaloga iPhonea nije ista kao i vrijednost zaloga HTC na primjer.

Slijedeću informaciju koju će zalagaonica Ogulin mobiteli od vas tražiti je o tome tko je operater vaše mobilne linije. Pojedini operateri zaključavaju mobitele da se ne mogu koristiti na drugim mobilnim mrežama. Ovisno o tome da li je vaš mobitel iPhone ili pametni telefon koji funkcionira na postvkama androida trebate znati koji ste zadnju nadogradnju instalirali na svoj mobitel.

Originalna kutija, priručnik, originalni punjač i slušalice koji ste dobili priliko kupnje svog mobilnog aparata kojeg želite založiti mogla bi podignuti vrijednost zaloga, a s time za vas i veću ispatu. Ne zaboravite svaki mobitel koji donesete na zalog prolazi kroz naš postupak provjere ispravnosti mobitela i to definira konačni iznos koji vam možemo ispatiti kao iznos zaloga.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 14 =