Zalagaonica mobiteli Zagreb

Zalagaonica mobiteli Zagreb

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Zalagaonica mobiteli Zagreb, što možete u zalagaonici

Zalagaonice su poslovni prostori u kojemu možete brzo i jednostavno založiti svoje predmete, za njih preuzeti novac te naknadno založeni predmet. Zalagaonice se bave otkupom, što znači da brzo i jednostavno možete prodati svoj predmet na licu mjesta uz besplatnu procjenu. Također se bave prodajom, u zalagaonicama možete kupiti raznovrsne predmete po povoljnijim cijenama nego kod drugih dućana, u ponudi su novi i korišteni predmeti. U zalagaonici možete prodati svoj predmet i kupiti nešto iz raznovrsnog asortimana informatičke opreme, glazbene opreme, nakit, satovi, itd. Ako pretražujete internet recimo za zalagaonica mobiteli Zagreb, primjeti ćete da posljednje vrijeme se bilježi rast zaloga, otkupa, prodaje mobitela u zalagaonicama. Pravila su jednostavna, ako npr želite založiti svoj mobitel u poslovnici potpisujete ugovor u kojemu stoji trajanje zaloga, iznos novaca koji dobivate u trenutku zaloga te načini otkupa. Cijeli proces je jednostavan i brz, a predmet koji ste založili ostaje na sigurnom i odabranoj poslovnici. Trajanje zaloga se također može produžiti uz dogovorene naknade o čemu se vi dogovarate s djelatnicima u poslovnici. Sigurni smo da će vam pretraga zalagaonica mobiteli Zagreb donjeti željene rezultate.

Zalagaonica mobiteli Zagreb, procijene mobitela

Kao što im je navedeno u imenu, zalagaonice se bave zalogom, otkupom i prodajom raznovrsne robe. Naveli smo da čak i jednostavnom pretragom na internetu poput zalagaonica mobiteli Zagreb ćete primjetiti veliku ponudu te prodaju mobitela u zalagaonicama. Pitate se koj je razlog tome? Odgovor je vrlo jednostavan, svake godine izlaze novi modeli mobitela koju su nešto više napredniji od svojih prethodnika, što automatski recimo mobitele iz prošle godine baca u kategoriju “stariji” modeli. U želji da si priuštimo nove mobitele, većina nas će pohrliti u zalagaonice i tražiti otkup, zalog, ili prodaju mobitela. Zalagaonica mobiteli Zagreb u pretrazi na internetu će vam izbaciti more zalagaonica koje nude sve navedeno, na vama je da istražite što želite i gdje vam je najviše isplativo založiti, prodati ili kupiti mobitel. Provjere i procijene mobitela su danas dostupne i preko interneta, tj preko kontakta s odabranom zalagaonicom, tražit će vas slike i opis stanja mobitela kao i dokaze da je mobitel vaš a to uključuje garanciju, jamstveni list, i račun kao dokaz. Otkup i prodaju je također moguće dogovoriti online.

Zalagaonica mobiteli Zagreb, zalog i kupnja mobitela

Bilo da želite založiti mobitel ili nešto drugo, ima par pravila koja morate slijediti. Kada dođete založiti svoj mobitel on prvo ide na procjenu u dogovoru s vama. Ako vaš mobitel nema tržišnu cijenu odnosno ako nema potražnje za takvim modelom, ili ako procjena nije zadovoljavajuća na obostranu korist vama zalagaonica nije obavezna dati novac. Na zalog ili prodaju mobitela donesite osobnu iskaznicu ili račun. Nakon pretrage zalagaonica mobiteli Zagreb možda kupujete novi mobitel u nekoj zalagaonici i želite proći povoljnije? Kupnja novog mobitela u zalagaonici nije preduvjet da bi oni otkupili vaš stari mobitel, no povremeno će imati ciljane promocije za zamjenu vašeg starog mobitela nekim određenim novim modelom. Mobitele mlađe od 3 mjeseca u orginalnim pakiranjima sa svim dodacima se stavljaju pod kategoriju “kao nov” i cijene otkupa takvih modela su nešto veće. Uz pretrage zalagaonica mobiteli Zagreb često ide i pretraga dostupnosti mobitela u određenim zalagaonicama. Najtraženiji modeli su Samsung i Apple, i cijene se kreću uglavnom od 2. 000 kn za modele s nekim vidljivim oštećenjima i bez orginalnog pakiranja. Naravno cijena navedenih modela pada s dolaskom novijih modela u asortiman. Asortimani i ponuda mobitela kao i njihova cijena varira od zalagaonice do zalagaonice.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

15 + 13 =