Zalagaonica mobitela

Zalagaonica mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Zalagaonica mobitela online ili posjet poslovnici, odluka je na vama

Zalagaonica mobitela je pravo mjesto za vas ako vam je potreban vam je novac u kratkom periodu, imate mobitel, novi ili korišteni? Sa povjerenjem se možete obratiti se timu naših iskusnih i kvalitetnih stručnjaka koji će vrlo brzo i kvalitetno izvršiti procjenu vašeg aparata i ponuditi vam najbolju cijenu na tržištu.

Online zalagaonica mobitela vam u svega nekoliko koraka može ponuditi online dogovor sa našim stručnim timom. Na našoj stranici možete naći obrazac koji za vas nije obavezujući ukoliko se predomislite i na kraju odlučite ne založiti svoj mobitel. Ukoliko se odlučite za online uslugu vaš mobitel možete jednostavno poslati koristeći se poštom ili donijeti osobno u naše poslovnice.

Zalagaonica će prihvatiti vaš novi ili korišteni mobitel i napraviti procjenu i provjeru ispravnosti vašeg aparata. Procjena mobitela sigurna i brza i za vas besplatna, u stručnim rukama našeg tima. Nakon izvršene procjene ispravnosti mobitela spremni smo vam ponuditi najbolju cijenu na tržištu prema stanju ispravnosti vašeg aparata.

Naša zalagaonica novih i korištenih mobitela nudi mogućnost zaloga mobitela sa ugovorenim rokom trajanja zaloga, također ukoliko ste sigurni da ne želite ugovarati mogućnost zaloga mobitela možemo dogovoriti i otkup mobitela. Odluka o zalogu ili otkupu je na vama.

Zalagaonica mobitela zalog ili otkup

Zalagaonica mobitela je tu za vas u trenutku kada vam je potreban novac. Posjedujete mobitel, ne koristite ga i trenutno vam treba novac? Ne želite prodavati mobitel već biste htjeli nakon nekog vremena izvršiti povrat aparata. Zalog mobitela je rješenje koje vam treba. Dostavite vaš aparat poštom ili posjetite poslovnicu. Nakon dostave slijedi procjena mobitela koju je za vas besplatna i neobavezujuća. Naš tim iskusnih i kvalitetnih stručnjaka nakon procjene će vam ponuditi vam najbolju cijenu za vaš aparat.

Zalagaonica novih i korištenih mobitela se može ugovoriti na određeni vremenski rok. Vaš će mobitel u ugovorenom roku za zalog mobitela biti kvalitetno i sigurno spremljen u našim prostorima za skladištenje. Nakon isteka ugovorenog vremenskog roka mobitel možete vratiti uplatom ili jednostavno produžiti založni period uz nove dogovorene uvjete.

Online zalagaonica mobitela vam može ponuditi otkup mobitela, ako ste sigurni da vam aparat više neće trebati. Otkup mobitela možemo napraviti nakon što naš tim stručnjaka izvrši postupak procjena mobitela. Dostavit ćemo vam ponudu koja vam garantira najbolju cijenu na tržištu otkup mobitela. Otkup mobitela će vas riješiti nepotrebnog aparata novog koji niste koristili ili starog korištenog aparata.

Zalagaonica mobitela, zalog, otkup i prodaja mobitela

Online zalagaonica mobitela u svojoj širokoj ponudi usluga sudjeluje i u segmentu prodaja mobitela. U segmentu prodaja mobitela nudimo vam razne vrsne i brandove mobitelnihaparata poput Nokia, HTC, iPhone, LG, Samsung, Nokia, HTC i drugih.

Naša segment prodaja mobitela vam nudi po najpovoljnijim cijenama iz asortimana zalagaonica novih i korištenih mobitela, nove aparate ali cijenom prihvatljiviji korišteni mobitel. Možete biti sigurni ukoliko kupujete korišteni mobitel da će naš stručan tim zalagaonica mobitela provjeriti ispravnost svakog aparata, novog ili korištenog prije nego dođe u naš segment prodaja mobitela.

Vaše povjerenje za nas je najvažnije, naš stručan i kvalificiran tim stručnjaka zagaranitirati će vam kvalitetu svakog aparata koji stoji u našoj ponudi. Nama cilj je brza i kvalitetna realizacija su sva tri segmenta djelatnosti od zalog mobitela, otkup mobitela, pa tako i prodaja mobitela. Najvažnija nam je kvalitetna poslovna suradnja sa svakim klijentom uz obostrano zadovoljstvo, time želimo stvoriti dobre temelje budućih suradnji bez obzira želite li založiti, prodati mobitel u okviru otkupa ili ste kupac pa ćete pronaći mobitel u našoj djelatnosti prodaja mobitela. Radujemo se vašem posjetu naše online mobitel ili posjetu naše poslovnice.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

2 + 2 =