Otkup zlata iz mobitela

Otkup zlata iz mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup zlata iz mobitela – postupak

Zlato kao plemenita kovina oduvijek je bila jedan od glavnih motivatora zarade. I dok su nekada naši preci išli na jezero za sitom i provodili sate ne bi li pronašli koji grumenčić zlata, u današnje moderno informatičko doba to više nije potrebno. Vjerovali ili ne, svatko od nas ima zlato pred sobom, a da to možda i ne zna: u svome mobitelu. Otkup zlata iz mobitela može vrlo lako postati primamljiv način zarade. Postupak vađenja zlata iz mobitela nije težak, ali svakako pripazite na sigurnost. Najprije bi trebali mobitel očistiti. Zatim, maknite s mobitela plastiku tj. vanjsku masku i bateriju. Kada dođete do čipa, potrebno ga je odvojiti i dobro očistiti. Upravo na tom čipu nalaze se sitni tragovi zlata. Kako biste došli do njih, trebate čipove redati na ugrijani pijesak i trest komponente sa ploča. Nakon ovog postupka, ploče su čiste od suvišnih materijjala i zatim započinjete “acid – peroxid” metodu. Ako mislite da zarada za otkup zlata iz mobitela nije moguća, imajte na umu da prosječna količina zlata u toni mobitela iznosi od 200 do 450 grama zlata.

Koliku zaradu može donijeti otkup zlata iz mobitela?

Zbog odlične provodljivosti struje, kao i čvrstoče, zlato se u malim količinama koristi u proizvodnji čipova iz mobitela. S obzirom da mnogi ljudi imaju jako stare mobitele kojih se samo žele rješiti, na raspolaganju vam stoji praktički besplatan resurs koji u sebi sadrži zlato. Nakon što napravite oglas da otkupljujete stare mobitele, vaš otkup zlata iz mobitela može započeti. Prvo pitanje koje vam prolazi kroz glavu jest zasigurno koliko se može zaraditi za otkup zlata iz mobitela? Svakako je zanimljiv podatak da količina zlata u 500 kila mobitela iznosi od 100 do 280 grama. Također je korisno za znati činjenicu da gotovo svaka osoba koju poznate vjerojatno ima doma stari pokvareni mobitel koji više ne koristi. Ako osigurate određene logističke zahtjeve za pokretanje takvog biznisa, te uz propisno oglašavanje, zasigurno bi bilo moguće namaknuti velike količine mobitela iz kojeg ćete moći izvlačiti zlato te ga kasnije prodavati. Uz to, ostale komponente mobitela također mogu biti ponuđene na prodaju

Otkup zlata iz mobitela – pogled u budućnost

Ako otkup zlata iz mobitela planirate kao vaš dugoročniji biznis, svakako je potrebno razmotriti njegovu financijsku perspektivu u budućnosti. I kad se objektivne činjenice uzmu u obzir, budučnost mu je jako prosperitetna. Naime, u svijetu je prodano 1, 2 milijarde mobitela. Pri tom, sami vijek trajanja tih mobitela je relativno kratak, te na tržište na skoro svakodnevnoj bazi izlate novi, brži i bolji uređaji. Ponuda je velika, a kupci su izbirljivi i u vječnoj želji da budu u trendu, lako se rješavaju svojih obiljenih tehnoloških ljubimaca i kupuju nove. Vijek trajanja baterije je svega par godina i njezin kapacitet već znatno opada što mobitel čini sve neprimamljivijim za korištenje i sili kupca da krene tražiti novi. Poznata je uzrečica jednog njemačkog profesora elektrotehnike koji je rekao: dobar inžinjer će napraviti uređaj koji ima dugi rok garancije, a najbolji inžinjer će napraviti uređaj koji će se pokvariti taman nakon isteka roka garancije. Stoga, vaš temelji resurs za djelatnost zvanu otkup zlata iz mobitela jest nepresušan.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

5 + 3 =