Otkup iphone 8

Otkup iphone 8

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iPhone 8 savjeti

Zaljubljenik ste u mobilni uređaj tvrtke Apple i imale ste u posjedu sve modele iPhone i trenutno se želite prebaciti sa modela osam na noviji model? Ili ste jednostavno vlasnik iPhone 8 i želite ga prodati kako bi si priuštili novi mobitel, otkup iPhone 8 savjeti olakšati će vam cijeli postupak prodaje istog.

Prvo što vam se savjetuje da pronađete originalno pakiranje i originalne dodatke za navedeni mobitel. To se odnosi na punjač, slušalice, originalni kabel i na sve druge dodatke koji dolaze uz iPhone 8. Otkup iPhone 8 savjeti odnose se i na čuvanje samog mobitela tijekom korištenja zaštitnim maskama i staklima kako bi mobitel što više ostao sačuvan.

Opće je poznato da će sačuvaniji mobiteli sa svom originalnom opremom postići veću otkupnu cijenu od onih mobitela koji nisu sačuvani i ne sadrže svu originalnu opremu. Savjetuje vam se da vaš mobitel ne bude kodiran, tj. da može koristiti bilo koju SIM karticu. Naime, i to će uveliko diktirati otkupnu cijenu.

Otkup iPhone 8 firme

Uslugu otkupa vašeg iPhone 8 nudi nekoliko vrsta otkupitelja. Jedni od njih su i firme koje su specijalizirane za otkup starih i novih mobitela i koje imaju jasno određenu proceduru prilikom otkupa istih.

Otkup iPhone 8 firme obavljaju na način da ispunite online upitnik gdje odgovarate na nekoliko pitanja o vašem mobilnom uređaju. Neka od pitanja su da li mobitel radi, da li postoji kakvo oštećenje, da li je mobitel kodiran. Otkup iPhone 8 firme će provesti po cijeni koja se formira ovisno o vašim odgovorima koje ste dali na online upitniku. Ukoliko prihvatite ponudu, firma vam šalje kutiju u kojoj ćete poslati svoj mobitel na adresu firme.

Nakon što mobitel dođe do firme stručni tim obavlja testiranje mobitela kako bi se utvrdilo njegovo stanje. Ukoliko mobitel odgovara vašim odgovorima firma vrši uplati u kratkom zadanom roku. Uplata se može izvršiti direktno na vaš bankovni račun, u obliku čeka ili na neku drugu digitalnu platformu osmišljenu za vršenje uplata.

Otkup iPhone 8 putem webshopa

Otkup iPhone 8 putem webshopa svakako je dobra varijanta, ali koja iziskuje malo više truda. Prvo što morate napraviti kada oglašavate svoj mobitel na webshopu je lista svih dobrih recenzija mobitela te dodataka koji idu uz njega kako bi privukli što više zainteresiranih kupaca. Poželjno je da objavite i fotografije svog mobitela jer će tako potencijalni kupci lakše moći vidjeti u kakvom je stanju vaš mobitel.

Otkup iPhone 8 putem webshopa podložan je cjenkanju, tj. u većini slučajeva potencijalni kupci će probati smanjiti vašu postavljenu cijenu za vaš mobitel. Stvar kod webshopa je ta da morate odabrati nekoliko pouzdanih i najposjećenijih kako bi imali veće šanse da vaš mobitel bude otkupljen. Naime, takvi webshopovi većinom traže nekakvu uplatu kako bi objavili vaš oglas stoga se potrebno informirati o cijenama takve usluge prije svega.

Nakon što se dogovorite sa zainteresiranim kupcem uplata se može izvršiti na digitalnu platformu za primanje i slanje uplata ili na vaš bankovni račun i to prije nego kupac primi paket ili tek kad kupac primi paket. Stvar je dogovora između vas i kupca. Drugi način je da se nađete osobno sa kupcem i za svoj mobitel primite gotovinski novac.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

10 + 10 =