Otkup iphone 7

Otkup iphone 7

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iPhone 7 savjeti

Želite prodati svoj iPhone 7? Onda sljedećih nekoliko savjeta poslušajte kako bi ga prodali po što boljoj cijeni, a da pritom osigurate sve svoje podatke koje ste imali na njemu.

Otkup iPhone 7 savjeti prvenstveno se odnose na to da mobitel prije prodaje očistite od svojih podataka kako ih kojim slučajem kupac ne bi mogao zloupotrijebiti ili koristiti bez vašeg znanja. Ako kojim slučajem imate spojen pametni sat sa svojim mobitelom svakako ih odspojite prije prodaje. Odjavite se sa iCloud servera i sa App store-a.

Otkup iPhone 7 savjeti također se odnose i na to sačuvate originalno pakiranje mobitela te sve popratne opreme koja ide uz njega poput punjača i slušalica. Sačuvaniji mobiteli lakše će privući potencijalne kupce, dok će oni manje sačuvani biti primamljivi samo specijaliziranim otkupiteljima koji će pak zbog manjeg broja zainteresiranih kupaca moći ponuditi manju otkupnu cijenu. Također redovno ažuriranje softvera omogućiti će vam postavljanje veće otkupne cijene.

Otkup iPhone 7 firme

Razmišljate o prodaji svog iPhone-a 7 online? Sa učestalim izlascima novih modela iPhone-a, sada je pravo vrijeme da svoj iPhone 7 prodate i spremite novac i svoj džep. Ali postavlja se pitanje gdje ga prodati pošto se nove firme koje vrše otkup starih mobitela svakodnevno pojavljuju?

Otkup iPhone 7 firme svakako žele provesti s obzirom da je iPhone kao model mobitela uvijek tražen. No, što vi kao prodavatelj morate imati na umu kada birate firmu kojoj će te ponuditi svoj iPhone 7? Otkup iPhone 7 firme u većini slučajeva obavljaju online, stoga provjerite da li firma kojoj nudite svoj mobitel ima tu opciju jer će te na taj način lakše obaviti prodaju.

Također poželjno je da firma nudi i besplatnu procjenu s kojom će se ustanoviti stvarno stanje mobitela i samim time postaviti realna otkupna cijena. Bilo bi dobro kada bi firma omogućila da ona plaća poštarinu kada šaljete svoj mobitel na procjenu kako bi vaš rizik bio minimalan.

Otkup iPhone 7 direktno

Smatrate da sami možete bolje prodati svoj mobitel? Onda vam se nudi nekoliko opcija koje iziskuju više truda i rizika. Otkup iPhone 7 direktno odnosi se na to da sami potražite kupca za svoj mobitel i to na nekoliko načina. Jedan od načina je da odete na vama najbliži sajam ili neki drugi sajam za koji smatrate da je najbolji i u direktnoj komunikaciji sa potencijalnim kupcima prezentirate svoj mobitel i dogovorite otkupnu cijenu.

Ovdje se javlja rizik da ni vi ni potencijalni kupac valjano ne procijenite stanje mobitela i na taj način postavite neadekvatnu cijenu koja može ići vama u korist ili na vašu štetu. Drugi način gdje otkup iPhone 7 direktno možete napraviti su društvene mreže, točnije grupe unutar njih gdje besplatno i bez posrednika možete stupiti u kontakt sa potencijalnim kupcima.

Sve što trebate jest napisati objavu u kojoj opisujete svoj mobitel (po mogućnosti opis potkrijepiti sa fotografijama) te postaviti cijenu za koju bi prodali svoj mobitel. Potencijalni rizik vezan je uz cjenkanje koje će uvijek ići na vašu štetu na način da će kupac uvijek probati sniziti početnu cijenu.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 12 =