Otkup iphone 6

Otkup iphone 6

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iPhone 6 savjeti

Želite prodati svoj iPhone 6, ali ne znate što trebate učiniti sa njim kako bi sačuvali svoje privatne podatke? Otkup iPhone 6 savjeti ukazati će vam na sve bitne postupke koje morate poduzeti kako bi osigurali to da ste svoj iPhone 6 očistili od privatnih podataka prije njegove prodaje. Ako posjedujete novi mobitel trebali bi ste prvo na njega prebaciti privatne podatke, a zatim ih izbrisati sa svog iPhone-a 6.

Otkup iPhone 6 savjeti preporučuju vam da brisanje kontakata i ostalih podataka ne vršite manualno jer će te na taj način te podatke izbrisati i sa iCloud servera, a ne samo sa svog starog mobilnog uređaja. Ako je vaš novi mobitel također iPhone i koristi iOS 11 ili noviji, prebacivanje podataka možete obaviti putem opcije „use Quick start to automatically transfer information“, a ako koristi sustav iOS 10 ili stariji tada se prebacivanje podataka obavlja putem iCloud-a ili „Finder to transfer informatio“.

Otkup iPhone 6 firme

Otkup iPhone 6 firme će rado ostvariti po najboljoj mogućoj otkupnoj cijeni i time će vam olakšati odlučivanje da li želite prodati svoj iPhone 6 ili ne želite. Otkup putem firmi predstavlja super brz i efektivan način za prodaju svog iPhone-a 6, bez obzira gdje živjeli. Koliko je lako prodati svoj korišteni iPhone 6?

Otkup iPhone 6 firme uglavnom obavljaju putem svoje web stranice gdje će vam postaviti nekoliko pitanja kako bi ustanovili stanje vašeg mobitela i posljedično njegovu otkupnu cijenu. Prihvatite li njihovu ponudu od vas se očekuje da pošaljete svoj mobitel firmi, koja će platiti poštarinu. Nakon što mobitel pristigne u firmu slijedi detaljan pregled od specijaliziranih tehničara za analizu mobitela koji zatim postavlja konačnu cijenu koja može biti veća ili manja od one koja se inicijalno ponudila putem web stranice. Ukoliko konačna cijena ne zadovoljava vaše potrebe, vaš mobitel biti će vraćen o trošku firme. S druge strane ako prihvatite ponudu nudi vam se više mogućnosti za isplatu.

Na vama je da odaberete kako želite, ali imajte na umu da ponuda vrijedi trideset dana i poželjno je da što prije pošaljete svoj mobitel kako bi što prije dobili novac za njega

Otkup iPhone 6 na društvenim mrežama

Smatrate da vam firme ne nude adekvatnu cijenu za vaš iPhone 6? Uvjereni ste da sami na tržištu možete postići veću cijenu? Isto tako ne želite plaćati članarine određenim web shopovima da bi oglasili svoj mobitel? Društvena mreža idealno je rješenje za vas.

Otkup iPhone 6 na društvenim mrežama iziskuje više vaše truda, ali je s druge strane oglašavanje besplatno. Naime, morate se potruditi pri pronalasku pravih grupa, unutar društvenih mreža, koje su osmišljene za oglašavanje i koje imaju zadovoljavajući broj članova i pratitelja, jer će na taj način vaš oglas vidjeti veći broj mogućih kupaca. Otkup iPhone 6 na društvenim mrežama vas može spojiti sa nekom osobom koju poznajete i koja živi u vašem mjesto, što će uvelike olakšati samu primopredaju ukoliko se postigne dogovor.

Poželjno je da ste svoj mobitel prilikom korištenja čuvali zaštitnim maskama i staklima kako bi bio u što boljem stanju i kako bi fotografije u vašem oglasu bile što bolje i na taj način zainteresirale potencijalne kupce. Osim kvalitetnih fotografija poželjno je staviti i detaljni opis samih referenci koje mobitel posjeduje i dodatne opreme koja dolazi uz njega.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 13 =