Otkup iphone 5

Otkup iphone 5

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iPhone 5 savjeti

Otkup iPhone 5 savjeti prvenstveno vam preporučuju da ne „izgubite“ razum. Pod tim se misli na vaše podatke. Izradite sigurnosnu kopiju svega prije nego što izbrišete s mobilnog uređaja. Na svom računalu instalirajte najnoviju verziju iTunesa za Windowse ili aplikaciju Glazba za macOS.

Nakon što obavite instalaciju navedenih aplikacija spojite svoj mobilni uređaj sa kompjuterom. Kada se prikaže u aplikaciji Glazba ili iTunes birate gdje želite kopirati, na iCloud ili direktno na svoje računalo. Zatim odaberite „Izradi sigurnosnu kopiju sada“. Kako bi ste napravili sigurnosnu kopiju izravno sa svog mobilnog uređaja, otiđite na Postavke te odaberite svoje ime i zatim odaberite iCloud. Kod opcije iCloud Backup odaberite Backup Now.

Otkup iPhone 5 savjeti također se odnose i na aplikaciju Find My iPhone. Iako se navedena aplikacija automatski deaktivira kada izbrišete sav sadržaj i postavke, što ćete učiniti u nastavku, predlaže se da ju sami deaktivirate prvenstveno iz predostrožnosti. Idite na Postavke> [vaše ime]> Pronađi moje> Pronađi moj iPhone i pomaknite ga na isključeno. Od vas će se zatražiti da unesete svoj Apple ID.

Otkup iPhone 5 u svrhu recikliranja

Na svijetu postoje tvrtke koje će obaviti otkup iPhone 5 u svrhu recikliranja. Mobilni uređaj im možete poslati samostalno ili pomoću pošte čije će usluge platiti tvrtka kojoj šaljete mobitel. Nakon dospijeća mobitela u tvrtkine prostorije vrši se procjena stanja mobitela od strane stručnih i osposobljenih zaposlenika.

Procjena je važna jer ona uvelike diktira ponuđenu otkupnu cijenu. Ukoliko se postigne dogovor isplata se vrši putem bankovnog računa, PayPal-a ili čekom. Otkup iPhone 5 u svrhu recikliranja bitan je, osim što ćete vi zaraditi, i zbog očuvanja okoliša. Svaki iPhone 5 koji otkupe tvrtke za recikliranje starih mobitela može proći kroz dva procesa, ovisno o njegovom stanju.

Ukoliko se mobitel može popraviti to će se i uraditi od strane osposobljenih zaposlenika za tu vrstu posla te će se mobitel ponovno vratiti na tržište. S druge strane da se mobitel ne može popraviti isti ti zaposlenici izdvojiti će unutarnje komponente mobitela koje i dalje vrijede te će ih zasebno vratiti na tržište.

Otkup iPhone 5 zalagaonice

Otkup iPhone 5 zalagaonice obavljaju na dva način, od kojih je jedan privremeni, a drugi trajni. Prvi način se odnosi na to da vi svoj mobitel založite u zalagaonicu za određeni iznos, koji će te zajedno za pripadajućim kamata morati vratiti kada će te zatražiti povrat svog mobitela.

Ovaj način je pogodan za osobe koje se ne žele trajno riješiti svog mobitela, bilo to da im je mobitel prirastao srcu ili su se jednostavno navikli na njegove performanse, ali im s druge strane hitno treba novac u gotovini. Kao što je već spomenuto otkup iPhone 5 zalagaonice obavljaju i sa trajnom namjerom otkupa.

U tom slučaju otkup je isti kao i kod bilo koje druge tvrtke specijalizirane za otkup mobitela. Jednostavno donesete svoj mobitel na procjenu koja će odrediti otkupnu cijenu koju će vam ponuditi zalagaonica. Savjetuje vam se da se prije navedene radnje samostalno raspitate o cijenama otkupa iPhone 5, kako ne bi u zalagaonici prihvatili cijenu za koju će se kasnije ispostaviti da nije adekvatna.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

11 + 3 =