Tko otkupljuje stare mobitele

Tko otkupljuje stare mobitele

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Saznajte tko otkupljuje stare mobitele, prodajte ih i zaradite novac

Od prvih Nokia 3310 pa do danas, skoro svaka osoba je promijenila pozamašan broj mobitela. Svi ti stari mobiteli nepotrebno zauzimaju prostor u dubinama naših ormara, ladica, polica i samo smetaju. Postoji način kako možete ne samo osloboditi svoj prostor, nego pri tom i zaraditi! Naravno, tako da prodate svoje stare mobitele, jer vjerovali ili ne, postoji netko tko otkupljuje stare mobitele. Da saznate tko otkupljuje stare mobitele, ne trebate utrošiti puno vremena. Ako želite, jednostavnim pretraživanjem interneta već danas možete naći online portale koji se bave otkupom. U svega nekoliko minuta uz besplatnu procjenu možete dobiti odgovor s cijenom koja se nudi za vaš mobitel. Pri tom, ne morate brinuti ako je vaš mobitel neispravne baterije, puknutog ekrana mu pojedine tipke ne rade. Neovisno o očuvanosti mobitela, ništa vas ne košta odnijeti mobitel na procjenu. Preporučljivo je pritom imati neki dokaz vlasništva nad mobitelom kako bi jamčili da ne prodajete ukradeni mobitel.

Onaj tko otkupljuje stare mobitele otkriva na kojim modelima se može najbolje zaraditi

Cijene otkupa starih mobitela formiraju se prema svjetskim trendovima tržišta otkupa mobilnih uređaja. Baš kao što postoji dnevno, tjedno i godišnje fluktruiranje vrijednosti novca, tako i na mjesečnoj pa čak i dnevnoj bazi znaju varirati cijene otkupa starih mobitela. Onaj tko otkupljuje stare mobitele će vam najvjerojatnije reći da se najbolje može zaraditi na Appleovim iPhonima ili pak Samsungovim modelima Galaxy. Međutim, ako nemate modele tih navedenih mobitela, ne očavajte! Svakako se isplati odnijeti stari mobitel na procijenu njegove vrijednosti. Onaj tko otkupljuje stare mobitele u jako kratko vremena će vam reći koliko mobitel vrijedi i vaš budžet se može uvećati! Ako vam se ne da trošiti vrijeme na odlazak kod osobe ovlaštene za procijenu vrijednosti starog mobitela, u svakom trenutku možete provjeriti koliko vaš mobitel zapravo vrijedi, odlaskom na stranicu fonebank. hr. Preporučite isto i prijateljima, obitelji i ostalima koje poznajete i neka vaše zarađivanje započne! Pri tom se također možete dobro osjećati jer se rješavate svog otpada na način koji ne zagađuje okoliš, tako da ga prodate profesionalcima koji će njime znati rukovati.

Što ako onaj tko otkupljuje stare mobitele smatra da vaš mobitel ne vrijedi?

Odlučili ste rješiti se svojih starih mobitela i pri tom zaraditi. Uložili ste energiju i otišli ste kod nekoga tko otkupljuje stare mobitele, međutim, ta osoba vam je rekla da mobitel ne vrijedi ništa? Ne očavajte! Baš kao što je u medicini poželjno tražiti drugo mišljenje, ovo nije izuzetak. Svakako probajte pronači nekog drugog tko otkupljuje stare mobitele i odnijeti ih na besplatnu procijenu opet. Možda je prvo navedenoj osobi promaklo nešto što drugome neće. Možda prva osoba jednostavno ne raspolaže kvalitetnim tehničkim znanjima da prepozna vrijednost vašeg starog mobitela koju je zasigurno prepoznala druga osoba. Čak i ako ta druga osoba smatra da vam mobitel ništa ne vrijedi, dok god se nudi besplatna procjena otkupne vrijednosti mobitela, vrijedi pokušavati. Ne mal je broj slučajeva generalno u zalagaonicama i drugim poduzećima koja se bave otkupom starih stvari, da se korisnik požali kako je prethodni procjenitelj rekao da njihova stvar ne vrijedi ništa, te da se sa naknadnom, ponovnom procijenom vrijednosti, ustanovi da stvar vrijedi pravo malo bogatstvo! Ista stvar je i s otkupom mobitela, možda vaš stari mobitel doduše neće vrijediti malo bogatstvo, ali može se dogoditi da postoji razlika u procjeni od par stotina kuna, što nije zanemariv iznos.

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

6 + 7 =