T com otkup mobitela

T com otkup mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

T com otkup mobitela, upoznajte T com

T com je prva te vodeća telekom kompanija u Hrvatskoj, T com je poslovna jedinica Hrvatskog telekoma koja se bavi telefonskom mrežom i prijenosom podataka, što znači da uključuje pružanje usluga interneta i digitalne televizije poznatije pod imenom MAX tv. T com je osnovan još 1998 godine i od tada je prisutno na tržištu telefonije. Danas gotovo da nema osobe koja nije čula za T com i njihove ponude, zapravo mnogi od nas su korisnici usluga T com usluga. Ponuda njihovih usluga je danas još uvijek najjača na tržištu, bilo da se radi o ponudama njihovog prepoznatljivog MAXtv-a i interneta, raznih pogodnosti u T mobile-u vezano za mobilne uređaje. T com se prilagođava potrebama, ponudi i potražnji na današnjem tržištu telefonije, te samim time stvaraju primamljive ponude koje ih i dalje drže na vodećoj poziciji pružatelja takve usluge. U pružanju različitih usluga vezano za telefoniju, T com otkup mobitela je postao sljedeći korak u svijetu usluga koji će privući ljude da postanu više ekološki osviješteni i plus to budu nagrađeni. T com otkup mobitela je bila ideja koja je vrlo brzo prerasla u uslugu koja je uvijek pristupačna svakome.

T com otkup mobitela, zamjeni mobitel i uštedi

Naravno da većina nas još čuva doma stare mobitele. Neki od nas iz nostalgije, neki od nas su zaboravili opće da imamo mobitel negdje na dnu ormara, a neki od nas čuvaju mobitel kao rezervu ako nam primarni mobitel zakaže. Bilo kako bilo T com otkup mobitela vam nudi soluciju da se riješite vašeg starog mobitela ako to želite. Vaše rabljene mobitele T com će otkupiti i predati na reciklažu koja je ekološki prihvatljiva, a vas će nagraditi popustom za novi mobilni uređaj. Naglasak ovdje stoji da ovu ponudu mogu iskoristiti samo korisnici usluga Hrvatskog telekoma. Popust u visini otkupne vrijednosti koji ste dobili od svog rabljenog mobitela možete iskoristiti za novi mobilni uređaj ili dodatnu opremu za neki drugi mobitel. T com otkup mobitela ima pravila koja bi ste trebali slijediti prije nego u najbližu T com poslovnicu donesete vaš stari mobilni uređaj. Trebali bi ste do kraja isprazniti bateriju uređaja i provjeriti ispravnost uređaja. Požejno je da s mobitela maknete sve vaše osobne podatke i ako znate da mobitel vratite na tvorničke postavke.

T com otkup mobitela, postupak otkupa i ostvarenje popusta

Vaš mobilni uređaj bez punjača i njegovih dodataka donesite u što bližu poslovnicu T Centra. Zašto ne nositi dodatke mobitela uz njega? Preporučeno je da ne donosite, ali ako i donesete skupa s mobitelom će biti zbrinuto na ekološki prihvatljiv način. Odaberite novi mobilni uređaj koji vam se svidi, bilo da je uz novi ugovor ili produljenje ugovora ili bez ugovora. Nakon toga saznajete otkupnu vrijednost vašeg starijeg mobilnog uređaja. Nakon kratkog pregleda i procjene djelatnik T centra će vam ponuditi realnu otkupnu vrijednost vašeg rabljenog mobitela. Sada možete ostvariti popust na novi mobilni uređaj. Ako recimo pristanete na otkup, cijena novog mobilnog uređaja bit će umanjen za ukupni iznos otkupne vrijednosti starog uređaja. T com otkup uređaja je sasvim jednostavan i pristupačan način kako da činite dobro okolišu i usrećite sebe s novim mobitelom. Moramo napomenuti kako popust u visini otkupne vrijednosti vašeg starog mobitela vrijedi na sve mobilne uređaje koje T mobile ima u ponudi. Pitate se možda da li je moguće na otkup donijeti više mobitela i tako ostvariti veći popust? Naravno, možete donijeti najviše 10 mobitela na T com otkup mobitela. Ovo je ponuda koja vrijedi za stare i nove korisnike T com usluga, no pravo na otkup imaju i svi oni koji nisu korisnici T com usluga. Nadamo se da vam je usluga T com otkup mobitela privlačna i da ćete ju razmotriti kao moguću opciju za otkup vašeg starijeg mobitela.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

14 + 6 =