Sancta domenica otkup mobitela

Sancta domenica otkup mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Sancta domenica otkup mobitela u poslovnici

Sancta domenica tvrtka je koja posluje više od dvadeset godina na prostoru Hrvatske. Njezin djelokrug usluga vezan je uz elektroniku koju prodaje u veletrgovinama i u manjim trgovinama, ali istovremeno prodaju obavlja i putem online-a shopa.

Osim same prodaje elektronike dostupna je i opcija Sancta domenica otkup mobitela i to prvenstveno u njihovim poslovnicama. U Hrvatskoj postoji trinaest trgovina Sancta domenice raspoređenih u svim regijama i svaka od njih ima opciju otkupa mobitela. Sancta domenica otkup mobitela ostvaruje samo ako su određeni preduvjeti zadovoljeni, od toga da se mobitel može upaliti i da nije kodiran ni na jednu mobilnu mrežu te da je isključena sigurnosna opcija.

Prilikom dolaska u poslovnicu stručna osoba pregledati će vaš mobitel i istovremeno izvršiti testiranje istog kako bi utvrdio njegovo stanje i posljedično ponudio najbolju cjenovnu ponudu. Sancta domenica otkupljuje veliki broj modela mobitela i tolerira određeni broj kvarova na istima prilikom otkupa. Zgrabite svoj stari mobitel i pravac u najbližu poslovnicu Sancta domenice po najbolju otkupnu cijenu.

Sancta domenica otkup mobitela uvjeti

Sancta domenica otkup mobitela vrši po određenim, jasno definiranim uvjetima koji olakšavaju obavljanje usluge otkupa mobitela. Iako se tolerira veliki broj vrsta kvarova, od toga da Wi-fi ne radi, da punjenje baterije ne radi, da je ekran potrgan pa sve do toga da kamera ne radi, njihov broj na vašem mobitelu uvelike će diktirati ponuđenu otkupnu cijenu. Ako je poveći broj kvarova na vašem mobitelu Sancta domenica otkup mobitela može izvršiti i za jako nisku cijenu pa čak i za 0 kuna.

Ako niste sigurni u kakvom je stanju vaš mobitel osim direktnog odlaska u poslovnicu na procjenu istu možete obaviti i online no takva vrsta procjene ima samo informativni karakter. Naime, prije finalne ponude za otkup mobitela isti se mora dostaviti fizički u poslovnicu kako bi se mogla napraviti finalna procjena stanja. Savjet je da se mobitel prije prodaje očisti od privatnih podataka (fotografija, videozapisa, mobilnih brojeva itd. ), tj. da ih prebacite na svoj novi mobilni uređaj ili neki drugi uređaj za pohranu podataka.

Sancta domenica otkup mobitela uz nadoplatu za novi mobitel

Sadašnji mobitel vam se pokvario? Ili ste jednostavno vidjeli novi model mobitela koji vam se svidio, ali nemate mogućnosti ga kupiti? Dođite u najbližu poslovnicu Sancta domenice i ponesite svoj stari mobitel. Sancta domenica otkup mobitela će vam izvršiti otkup vašeg aparata uz mogućnost kupnje novog mobitela. Naime, Sancta domenica ima promocije prilikom kojih otkupljuje mobitele, ali istovremeno vlasnicima starih mobitela omogućuje uz određenu nadoplatu kupnju novog mobitela.

Sancta domenica otkup uz nadoplatu za novi mobitel vrši po istim uvjetima i pravilima kao kad se samo otkupljuje mobitel. Na vama je da svoj mobitel pošaljete na stručnu procjenu te ga očistite od privatnih podataka i vratite na tvorničke postavke.

Promocije traju određeno vrijeme i vezane su za određene modele mobilnih uređaja te imaju različite dodatke. Pojedine, uz otkup vašeg starog mobitela, nude i određene novčane bonuse kako bi lakše kupili svoj novi mobitel. Ako niste u mogućnosti kupiti novi mobitel ovaj način Sancta domenica otkup mobitela savršen je način da dođete do svog novog mobitela.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

14 + 9 =