Samsung staro za novo

Samsung staro za novo

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Kako radi Samsung staro za novo

Unaprijeđenje svih u vašem krugu nikada nije bila lakša – dajte svojoj ‘galaksiji’ novi život. Kada kupite telefon koji ispunjava uvjete, mi ćemo reciklirati ili prenamijeniti vaš stari telefon bez ikakvih troškova jer tako funkcionira Samsung staro za novo. Zamijenite uređaj za svaki novi Galaxy S21 5G koji kupite, do četiri po narudžbi. Najveća internetska trenutna vrijednost trgovine zajamčena prema otključanim telefonima – radi s bilo kojim operatorom ᵝ. Uživajte u popustu od 10% kada kupujete 3 ili više uređaja.

Odaberite svoj novi telefon, tablet, prijenosno računalo ili pametni sat i uređaj s kojim želite trgovati. Odmah ćete vidjeti trenutnu vrijednost zamjene Samsung staro za novo kredita. Provjerite ispunjava li vaš uređaj uvjete za ispunjavanje uvjeta. Zatim ovdje naučite kako resetirati uređaj i onemogućiti zaštitu od krađe. Nastojeći smanjiti otpad, ponovno upotrijebite kutiju u koju je stigao vaš novi telefon kako biste nam poslali trgovinu. Starim telefonom trgujte s povjerenjem. Ako odbijete zamjenu, Samsung će vam vratiti uređaj besplatno na zahtjev, pod određenim uvjetima.

Kakve uvjete trebate udovoljiti za Samsung staro za novo

Samsung staro za novo program omogućava kupcima da trguju uređajem koji ispunjava uvjete i odmah dobiju kredit za zamjenu za kupnju novog kvalificiranog Galaxy uređaja. Trenutni kredit za zamjenu za trgovanje pametnim telefonom ili tabletom odnosi se samo na nove Samsung uređaje. Dodatne informacije potražite u Uvjetima i odredbama Samsung staro za novo programa.

Koje zahtjeve mora ispuniti moj uređaj da bih dobio vrijednost zamjene? Vaš zamjenski uređaj mora ispunjavati sljedeće uvjete za ispunjavanje uvjeta. Uređaj se mora uključiti, zadržati punjenje i ne smije se neočekivano isključiti. Uređaj mora imati funkcionalan zaslon bez ikakvih crnih mrlja ili piksilacije. Uređaj ne smije imati lomova, pukotina ili drugih oštećenja koja premašuju uobičajeno trošenje, uključujući, ali ne ograničavajući se na: višestruke ogrebotine, udubljenja ili oštećenja; oštećenja vodom; ili; korodirani kontakti za priključak za punjenje, SIM ili baterija.

Samsung će procijeniti vaš uređaj kad ga primimo i ako utvrdimo da ne ispunjava gore opisane uvjete ili ako se radi o uređaju koji ne ispunjava uvjete za zamjenu u okviru ove promocije, tada će ga Samsung procijeniti na 0 kn.

Samsung staro za novo ako je mobitel oštećen

Ako se odnosi ponuda za ispucali zaslon, vaš uređaj može imati ispucali prednji zaslon, ali vrijede svi ostali uvjeti. Vaš se uređaj ne smije nalaziti na bilo kojoj zabranjenoj listi. U vrijeme zamjene morate biti vlasnik uređaja. Iznajmljeni uređaji ne ispunjavaju uvjete. Na vašem uređaju moraju biti onemogućeni zaključavanje reaktivacije, Google Factory Reset Protection ili bilo koji drugi softver za zaključavanje protiv krađe. Prije slanja uređaja Samsungu za Samsung staro za novo, morate ga resetirati na tvorničke postavke i ukloniti sve osobne podatke. Vaš uređaj mora biti označen FCC ID-om kako bi pokazao da je certificiran za upotrebu u Sjedinjenim Državama prema važećim FCC propisima.

FCC ID broj obično se može otisnuti negdje na mobilnom uređaju. Ponekad će biti potrebno ukloniti bateriju kako biste pronašli broj. FCC ID broj također se može naći u korisničkom priručniku za svaki uređaj. Ako Samsung utvrdi da uređaj ne ispunjava minimalne uvjete, imat ćete sedam dana da zatražite besplatan povratak uređaja na izvornu adresu za dostavu posjetom stranice Moje narudžbe u programu Samsung staro za novo.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

10 + 12 =