Samsung stari mobiteli

Samsung stari mobiteli

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Samsung stari mobiteli, Samsung kao proizvođač

Gotovo ne postoji osoba danas koja ne zna za brend Samsung, čak bi se osudili i napisati da ne postoji osoba koja u svom vlasništvu barem jednom nije imala nešto od Samsung proizvoda. Samsung electronics je osnovana 1969 godine u Koreji i od tada je vodeći proizvođač u proizvodnji razne elektronike, prvenstveno mobitela i televizora. Samsung stari mobiteli, kada su se krenuli modernizirati i što su donijeli na tržište? Ovdje će nam glavni fokus biti Samsung kao proizvođač mobitela, nekad i sad. Samsung godišnje proda oko 400 milijuna mobitela diljem svijeta, za što je zaslužna sjajna tehnologija razvoja pametnih telefona. Često naglašavaju kako su usredotočeni na inovacije jer su nadahnuti ljudima i njihovim potrebama da od mobitela žele što više. Ne čudi činjenica da je Samsung lider na globalnom tržištu mobilne industrije, ipak imaju više od desetljeća istraživanja i razvoja iza sebe na modelima poput Galaxy serije koja je prvo izažla 2009 godine i od tada se razvija. Samsung stari mobiteli svake godine dobivaju nove prinove u tom značenju. Jer upravo svake godine izlaze nove serije Samsung modela i dalje šokiraju svijet sa svojom inovativnošću i jednostavnošću

Samsung stari mobiteli, koliko su zapravo stari

Samsung je firma koja je na tržištu preko 50 godina i koja i dalje se razvija sukladno u vremenu u kojem živimo. No, što kada recimo idete pretraživati Samsung stari mobiteli, što će vam rezultati pretrage biti? Nudit će vam se razni stariji modeli Samsunga na stranicama poput Njuškala, Oglasnika. Većina tih modela su upravo među prvim pametnim telefonima na dodir generacijama navedene Galaxy obitelji. Postoji određena nostalgija kod pregleda ovakvih modela, vjerujem da se sjetite onog trenutka kad ste bili oduševljeni da postoji ekran na dodir i da je tipkanje postalo novo iskustvo. Kako postoji ljubav prema skupljanju raznih predmeta, tako se i mnogi bave kupnjom recimo određenih modela mobitela koji imaju neku generaciju, ovdje za primjer Galaxy obitelj koja nije prestala rasti od 2009 godine do danas a i vjerojatno neće još kroz naredne godine. Samsung stari mobiteli nude nostalgiju danas, mnogi od nas sigurno doma u ladici čak i imamo jedan rezervni mobitel, vjerojatno Samsung koji je stavljen sa strane radi izlaska novijeg i boljeg modela.

Samsung stari mobiteli, da li su isplativi

Da li su Samsung stari mobiteli isplativi još i danas? Odgovor je možda. Samsung pametni mobitel iz 2009 godine će možda još raditi, ali ne tako dobro kao nekad radi današnjih boljih sustava. Mobiteli su postali brži, pregledniji, nešto s čime su se stariji mobiteli ipak malo borili. Nekad nam nije bilo bitno da u aplikaciju uđemo za stotinku, danas je brzina uređaja jedna od najbitnijih stavki. Iako bi većina Samsung mobitela starijih modela dan danas poslužila kao dobar rezervni mobitel u slučaju kvara primarnog mobitela, nismo sigurni da bi mogli ponuditi nešto više od samih osnova uporabe. Da li možda postoji isplativost otkupa starijih Samsung mobitela? Većina specijaliziranih trgovaca za to područje će vam reći da ne, zašto? Zato što recimo Samsung mobitel iz 2009 godine danas više nema tržišnu vrijednost, jednostavno se previše novih mobitela proizvodi godišnje. Samsung stari mobiteli su i dalje isplativi u svrhu pokazivanja razvoja tehnologije, osobito u raznim prezentacijama na tematiku razvoja pametnih telefona kroz godine.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

9 + 15 =