Prodaja mobitela na crno

Prodaja mobitela na crno

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Prodaja mobitela na crno i što trebate znati

Kako tehnologija napreduje iz dana u dan, tako se i trendovi brzo mijenjaju i svatko od nas želi biti u toku s promjenama. Tako onda i često mijenjamo mobitele, kako ne bi zaostali s ostalima u svijetu, a i uglavnom kako novi modeli dolaze s novim karakterstika koji nam pomažu da nam učine svakodnevnicu lakšu. No, kada kupujemo nove mobitele, često se stavlja pitanje što učiniti sa starim mobitelom. Uglavnom ljudi ostave stare mobitele u ormariću ili ladici, te nakon nekog vremena zaborave na njih i ostavljeni su da samo skupljaju prašinu. To nije efikasan način nošenja sa starim mobitelom, jer ako je još uvijek funkcionalan i nema vidljivih oštećenja, ima u sebi vrijednost koju možete pretočiti u novac. Postoje razni načini kako možete prodati mobitel, a da to nije prodaja mobitela na crno. Kroz ovaj članak ćemo vas upoznati sa svim načinima kako možete se riješiti starog mobitela i za njega dobiti novac na siguran način, a da to ne ide kroz načine prodaja mobitela na crno.

Kako prodavati mobitele,sigurno a ne preko prodaja mobitela na crno

Zasigurno svatko od nas ima barem jedan stari mobitel koji odavno već ne koristite i samo vam bezveze stoji u vašoj ladici. Nema potrebe da i dalje tako bude, jer ga možete veoma jednostavno ga se riješiti te za njega dobiti dobre novce. Postoji razno razni načini kako možete prodati mobitel, no bitno je da ne idete metodom prodaja mobitela na crno. Razlog k tome je što to nije najbolji način za prodati jer kao prvo nije nimalo sigurno, a kao drugo postoje puno bolje opcije. Jedno od najboljih, ali i sigurnih opcija za prodati, a da se ne radi o prodaja mobitela na crno, vam je prodaja preko oglasnika. Ovdje ćete moći prodati mobitel po cijeni kojoj vi odredite, te ukoliko imate atraktivan model mobitela, moći ćete već za par dana imati zainteresiranog kupca. Mnogi će vam reći kako treba nekoliko mjeseci da prodate nešto, no to nije istina. Bitno je da napravite atraktivan oglas s dobrim opisom i kvalitetnim slikama, i veoma brzo vam se budu javljali ljudi.

Izbjegnite opasnosti prodaja mobitela na crno

Drugi način kako možete brzo i sigurno prodati svoj mobitel, a da ne ide kroz opciju prodaja mobitela na crno, vam je da ponudite svoj mobitel otkupljivaču. Danas vam je posebno razvijena grana otkupljivanja mobitela, gdje otkupljivači u svojim trgovinama otkupljuju sve tipove mobitela od raznih marki u raznim stanjima različitih starosti. Dobra strana ovoga je što će oni pogledati svaki mobitel koji im vi nudite, bez obzira o kakvom se mobitelu radi, bilo da je stari model Nokiae ili pak najnoviji model Samsunga. Ujedno, oni vam ne budu naplatili procjenu, te ako prihvaćete ponudu koju će vam on ponuditi za vaš mobitel, odmah na licu mjesta će vam isplatiti cijenu u gotovini. Osim toga, ne morate nužno im doći osobno, jer možete preko stranice ili e-mail adrese im poslati svoju ponudu mobitela, te će vam oni brzo odgovoriti s cijenom. Ova dva načina su vam puno bolja opcija za prodaju mobitela, nego prodaja mobitela na crno, jer puno sigurnije, jednostavnije te brže.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

11 + 4 =