Otkupljujem mobitele

Otkupljujem mobitele

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkupljujem mobitele i od toga živim

Što radiš, čime se sada baviš? – Jedno je od najučestalijih pitanja na obljetnicama matura, gdje se nakon 5, 10 ili više godina okupe kolege iz starih školskih klupa, te pod izlikom druženja i oživljavanja uspomena ustvari mjere međusobne uspjehe i prešutno se natječu tko je dospio dalje u životu. “Otkupljujem mobitele” – odgovaram. Prva reakcija na taj odgovor uvijek je skrivanje posmijeha ili osuđivanja s druge strane. Takav oblik posla ili karijere nije nešto što zvuči perspektivno. Međutim, čim se razgovor nastavi i čim se spomenu brojke, u vidu zarade i godišnjih primanja, druga strana u tom razgovoru brzo zaključi da to što otkupljujem mobitele nije uopće loša ideja. Stari mobiteli su resurs koji je u stalnom nastajanju, jer zbog kratkoće vijeka ljudi redovito mijenjaju stare mobitele novima, gdje pri tom stare mobitele drže u ormarima i na dr. mjestima. “Godišnje zaradim između 80 000 – 100 000 kn samo na otkupu mobitela”, nadodam, i gledam kako se starim prijateljima iz osnovne škole zjenice šire od znatiželje, i ta parada natjecanja u uspješnosti završava neočekivano u moju korist.

Otkupljujem mobitele po niskoj cijeni

Konkrurencija u području sektora otkupa starih stvari je velika, a ona do svog maksimalnog izražaja dolazi u sektoru otkupa starih mobitela. Kako bi ostvarili konkurentsku prednost, potrebno je, osim metoda oglašavanja, pobjediti svoju konkurenciju na način da ponudite bolju ponudu nego što ju oni imaju. Upravo zato, prednost koju imam pred ostalim tržišnim konkurentima je ta da otkupljujem mobitele po nižoj cijeni od ostalih. Mobitel star 5 godina koji je neispravan otkupljujem po cijeni od 30 – 50 kuna. Moji duži suradnici znaju da otkupljujem mobitele i poznatijih marki poput Apple-a ili Samsunga po nešto višoj cijeni, ali i dalje nižoj od ostalih tvrtki koje se bave otkupom mobitela. Tako spomenute poznate marke, koje su stare npr. 3 godine i neispravne, otkupljujem za svega 100 – 150 kuna, dok je tržišni prosjek za te modele 1. 5do2 puta veći i kreće se oko 250 – 300 kuna. Čak i mobiteli stariji od 5 godina mogu biti prodani, gdje se cijena kreće od 5 – 10 kuna po komadu.

Otkupljujem mobitele, popravljam ih i preprodajem

Možda najisplativija djelatnost otkupa mobitela svakako njegov popravak i pokušaj preprodaje. Na taj način neupitno izvlačite maksimalno iz njegove vrijednosti, jer omogućujete kupcu nastavak njegovog korištenja. Upravo zato, ono što prvenstveno radim jest otkupljujem mobitele, te ako su pogodni za popravak, ih popravljam i prodajem. Na taj način, moguće je zadržati i do 70% njegove kupovne vrijednosti, što je daleko više nego što možete zaraditi prodajući dijelove tog mobitela, ili dr. radnje vezane s tim. Baš zato što otkupljujem mobitele i preprodajem ih, ako mobitel to dozvoljava naravno, uspjevam zaraditi i do 8000 kuna mjesečno, u prosjeku. Odlučujuć utjecaj na mogućnost popravka imaju dva faktora: starost mobitela i stanje u kojem se mobitel nalazi. Dapače, ključan naglasak je na stanju, jer određeni dijelovi mikročipova koji znaju pregoriti postaju nezamjenjivi i nažalost, tada mogućnost njegovog popravka prestaje. Stoga, ako imate svoj stari mobitel i želite ga se rješiti, svakako odite na besplatnu procjenu njegovog stanja, jer netko s druge strane će možda jako biti zainteresiran upravo za vaš model.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

12 + 4 =