Otkup starih mobitela Zagreb

Otkup starih mobitela Zagreb

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup starih mobitela Zagreb, ponuda otkupa

Danas se u grupu starijih mobitela lagano svrstavaju uređaji koji su stari već godinu dana, no što s mobitelima koji su stari po par godina? Da li se i oni jednako otkupljuju i prodaju u zalagaonicama i preko oglasa? Internet pretragom za otkup starih mobitela Zagreb dobili smo razne rezultate gdje možemo mobitele dati na otkup. Nailazimo na razne stranice zalagaonica koje nude online upitnike za otkup, u njima se postavlja pitanje o starosti i stanju mobilnog uređaja. Osim zalagaonica, nailazimo na razne stranice koje također nude otkup mobitela radi rezervnih dijelova. Također nailazimo na službene stranice poput Hrvatske pošte koja se nedavno bacila u otkup starih mobitela radi ekološke osviještenosti, kao i T mobile koji će rado otkupiti vaš star mobitel i njegovu vrijednost dodati na oduzimanje cijene novog mobitela. Otkup starih mobitela Zagreb nudi paletu mogućnosti kako da se riješite starog mobitela i gdje, no koje su ponude najbolje i da li vaš stari mobitel još ima neku vrijednost ili je zreo za ekološko zbrinjavanje?

Otkup starih mobitela Zagreb, cijene otkupa

Ponuda za otkup starih mobitela Zagreb je velika, izdvojiti ćemo neke primjere gdje smatramo da je ponuda zadovoljavajuća za vas. Prvo na našoj listi je otkup mobitela u zalagaonicama. Razlog je taj što će vam stručni tim besplatno procijeniti vrijednost mobitela pred vama i dati vam ponudu oko koje uvijek ima malo mjesta za pregovore. Većina ne bira brend mobitela za otkup, no cijena rabljenog mobitela ovisi o kriterijima poput općeg stanja i njegove ispravnosti i da li s mobitelom dolazi punjač ili ne. Na internetu možete ugrubo pronaći ilustrativne cijene otkupa nekih modela starijih mobitela, za primjer ćemo navest Samsung S8 koji je model iz 2017 godine koji se u dobrom stanju uz dodatke prodaje danas po cijeni od 700 kn, što znači da će cijena otkupa biti nešto niža. Drugo na našoj listi je otkup mobitela u poslovnicama poput Tech Doctor ili Sancta Domenic. Iako su to specijalizirane trgovine za elektroničke uređaje, u ponudi nude otkup starih mobilnih uređaja i mogućnost uštede na kupnji novog uređaja kod njih. Za razliku od zalagaonica, ovdje imate određene preduvjete koje morate ispuniti, mobitel se mora upaliti, ne smije biti zaključan na pojedinu mrežu operatera, i ne smije imati aktiviran sigurnosni sustav poput “Find my phone”. Treća opcija za otkup starih mobitela Zagreb je odlazak u Hrvatsku poštu ili trgovinu određenog mobilnog operatera, ovdje ćemo za primjer staviti T mobile. Hrvatska pošta za primjer ne bira starost za otkup mobitela, otkupljuje se sve pa čak i po banalnim cijenama od npr 15 kuna. Stare mobitele koji nisu ispravni prosljeđuju na ekološki prihvatljivu reciklažu, a novije mobitele prosljeđuju tvrtki Mobis electronic u servisni centar. Moramo naglasiti kako je ovo trenutno u Hrvatskoj najviše korišten način za otkup starih mmobitela. T mobile u svojoj ponudi nudi isto, otkup i zbrinjavanje starijih mobitela koji nemaju više tržišnu vrijednost, ili otkup i procjenu na malo manje stariji model. Kada se napravi procjena nudi vam se primjerice dali želite novi mobitel minus cijena na koju je procijenjen vaš stariji mobitel. Kao posljednju opciju bi spomenuli internet stranice poput Fonebank koje su specijalizirane za otkup, ponovnu upotrebu i recikliranje rabljenih i starijih mobitela. Potrebno je samo da se registrirate na navedenu stranicu, i slijedite njihove upute do isplate na vaš račun.

Otkup starih mobitela Zagreb, zaključak

Do sada ste mogli pročitati da otkup starih mobitela Zagreb nudi dosta pristupačnih načina kako se riješiti starih mobitela i pritom dobiti novac, ili bolje ponude. Naglasili bi kako prije odluke da svoj stari mobitel date na otkup, prodaju, ili reciklažu da s njega izbrišete sve vaše osobne podatke. Ustanovili smo da su kvarovi na mobitelu prihvatljivi, no umanjuju otkupnu cijenu mobitela npr baterija ne mora raditi, wi-fi ne mora raditi, kućište može biti izgrebano ili svinuto, kamera može biti pokvarena itd. Sve nabrojeno da se riješiti na jednostavnom servisu mobitela. Bilo da mobitel želite donjeti na otkup osobno ili ispunjavati upitnike online o stanju za zalagaonicu ili specijaliziranu trgovinu, odluka je na vama, da li želite isplatu novaca odmah na ruke ili tekući račun. Činjenica da otkup starih mobitela Zagreb nudi dosta povoljnih rješenja za otkup. Što god odlučili, nadamo se da će vam naše opcije pomoći riješiti se starijeg mobitela koji još ipak drži neku tržišnu vrijednost.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

10 + 2 =