Otkup starih mobitela mobis

Otkup starih mobitela mobis

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup starih mobitela mobis: brzo i jednostavno

Ako se želite rješiti vašeg starog mobitela, postoje razne platforme preko kojih to možete napraviti online. Ako u tražilicu upišete otkup starih mobitela mobis, upravo ćete naići na jednu od najvećih među njima. Naime, tvrtka mobis electronic d. o. o. je započela sa svojim radom davne 1992. godine. Od tada pa do danas su širili svoj utjecaj na telekomunikacijskom tržištu te surađuju s vodećim globalnim kompanijama iz tog sektora. Stoga upravo otkup starih mobitela mobis može napraviti najprofesionalnije od svih ostalih. On svojim kupcima nudi sto posto sigurnu kupovinu, besplatnu dostavu ako su narudžbe iznad 1500 kuna, a dostave za narudžbe manje od 1500 kn iznosi 25 kn. On nudi također brzu i sigurnu isporuku i mogućnost povrata u roku od 20 dana. Takvu reputaciju su izgradili prvenstveno na prodaji novih mobitela, međutim profesionalni pristup je jednak i u slučaju otkupa starih mobitela. To i ne treba čuditi za tvrtku čiji je temeljni kapital prema podacima iz sudskog registra 18. 917. 000, 00 kuna.

Otkup starih mobitela mobis vrši od hrvatske pošte

Hrvatska pošta se još 2013. godine bacila u biznis otkupa starih mobitela. netom prije toga okušali su se i u biznisu otkupa zlata. Dosta je indikativna, vezano za profitabilost otkupa mobitela, činjenica da tako velika tvrtka poput hrvatske pošte zamijeni otkupljivanje zlata s otkupom mobitela. Za razliku od zlata, naime, mobitel je daleko pristupačnij resurs. Svaka osoba ili ima ili zna nekog tko ima stari mobitel koji više ne koristi. Cijene po kojima Hrvatska pošta otkupljuje mobitele formira se prema cijenama tržišta u svijetu, i mijenja se prema modelu. Otkup starih mobitela mobis zatim vrši od Hrvatske pošte, u nadi da će zaraditi na razlici između kupovne i prodajne cijene. S obzirom da su u pošti u samo 4 dana otkupili više od 560 rabljenih mobitela, ne čudi da otkup starih mobitela mobis planira pretvoriti u zaista opsežan i profitabilan biznis. Jedino što trebate napraviti jest donijeti svoj stari uređaj, i odlazite s gotovinom u đzepu.

Otkup starih mobitela mobis: nekada i sada

Otkup starih mobitela mobis je započeo još 2011. godine, te je prema riječima Žana Pranića koji je voditelj Službe za korisnike, ta tvrtka ostvarila godišnji otkup od oko 40 tisuća uređaja. Tomu im znatno pomaže činjenica da većinu mobitela nabavljaju od Hrvatske pošte. Hrvatska pošta za to dobiva 5 posto od tako otkupljene cijene uređaja. Dakle ako je cijena otkupljenog mobitela 200 kn, za takav otkup starih mobitela mobis će zaraditi 190 kn, dok će 10 kn ostati Hrvatskoj pošti. Posao tvrtke Mobis se toliko razvio da sada imaju brojne partnere. Jedan od njih je i Corporate Mobile Recycling u Velikoj Britaniji, preko kojeg ispravni mobiteli ili oni s manjim kvarom mogu doći do tržišta u Africi, Aziji ili Latinskoj Americi. Teško je za vjerovati, ali možda upravo mobitel koji upravo sada držimo u ruci, sutradan će biti u rukama mauritanskog zemljoposjednika koji želi nazvati svoju ženu i reći joj da kasni na ručak. Cijena koja se može dobiti za mobitel varira zavisno o modelu i starosti.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 15 =