Otkup samsung mobitela

Otkup samsung mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup samsung mobitela: po kojoj cijeni mogu prodati svoj samsung mobitel?

Imate Samsung mobitel koji više ne radi? Ili vaš samsung mobitel i dalje radi ali ga više ne koristite? Nema smisla da on zauzima dragocijeno mjesto u vašem ormaru i skuplja prašinu. Odlučite se za otkup samsung mobitela i pri tom zaradite. Ako niste sigurni da li se želite odlučiti na otkup samsung mobitela, možda će vas motivirati činjenica da je Samsung među najpoželjnijim markama mobitela. To znači da se za Samsungov mobitel može dobiti veći iznos nego što je prosječni iznos za prodani rabljeni mobitel. No ne treba gajiti nade da se na prodaji samsungovog mobitela možete obogatiti, a bome ni dobiti iznos novca za koji ste ga kupili. Naime, većina tvrtki koja otkupljuje mobitele će vam za vaš samsung ponuditi realnu cijenu. Realna cijena predstavlja vrijednost koju vaš mobitel ima da je u skroz ispravnom stanju, umanjena za vrijednost neispravnih dijelova na vašem mobitelu. Npr. Uzmimo Samsung galaxy S10. Cijena ispravnog mobitela je 3200 kn, a s obzirom da je cijena popravka ekrana koji vam je pokvaren 1000 kn, vi ćete vaš mobitel moći prodati za 2200 kn.

Otkup samsung mobitela: model i ispravnost

Na vrijednost koju možete dobit za otkup samsung mobitela od ključne će uloge biti činjenica o kojem se modelu radi i da li je vaš mobitel ispravan ili ne. Jednako važno će biti i pitanje starosti vašeg mobitela. No krenimo redom. Za otkup samsung mobitela, prvo što morate znati je da će većina tvrtki koje se bave otkupom mobitela prvenstveno htjeti otkupiti serije A, J i S. Note serija će također biti jako poželjna. Što se tiče ispravnosti, za ispravan i relativno noviji mobitel, nudit će vam vjerojatno njegovu kupovnu cijenu umanjenu i do 50 %. Dakle, ako se mobitel kupili za 5000 kn, možete očekivati da ćete za njega dobiti oko 2500 kuna ako je ispravan. To nije mali novac i zasigurno motivira da pronađete kutiju sa starim mobitelima u vašem ormaru, iskopate svoj samsung i pokušate ga prodati. Svakako možete pokušati oglasiti ga i na njuškalo, prije nego li se odlučite otići u tvrtku specijaliziranu za otkup mobitela.

Zašto je otkup samsung mobitela najpopularniji?

Samsung je jedan od vodećih brendova ne samo u sektori mobitela, već i raznih drugih elektroničih aparata poput televizora i slično. Taj korejski konglomerat svoje sjedište ima u Seulu, u Koreji. Malo je za vjerovati, ali ovaj tehnološki div svoj poslovni put je započeo kao izvoznik ribe i povrća! Naime, Samsung je osnovao čovjek imena Byung Chull Lee 1938. godine. Nije mu bilo ni malo lako, dapače, kad je izbio korejski rat on je svoj ured čak morao i zatvoriti. Najupečatljivija godina i svojevrsna prekretnica u Samsungovoj povijesti bila je 1969. godina kada Byung Chull Lee odlučuje proširiti svoju poslovnu djelatnost u novim smjerovima pa osniva nekoliko podružnica za izradu elektroničke opreme. Prvi ikad Samsungov proizvod je crno bijeli televizor marke p-3202. Već do 1979. Samsung je uspio prodati više od milijun TV-a. Velik je to broj ako uzmemo u obzir doba o kojem je riječ. Ako brzo premotamo vrijeme od tada do danas, proći će kroz poslovnu djelatnost Samsunga mikrovalne pećnice, telefaxi i napokon mobiteli. Iznenađuje brojka da je ova firma do danas proizvela preko 800 milijuna mobitela. Zato ne treba luditi da je otkup samsung mobitela jedan od najunosnijih poslova otkupljivanja danas. Ništa vas ne bi trebalo spriječiti da se i vi odlučite za otkup samsung mobitela!

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 12 =