Otkup pokvarenih mobitela

Otkup pokvarenih mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Kako otkup pokvarenih mobitela može postati unosan posao?

Što njuškalo, mobis i Hrvatska pošta imaju zajedničko? Svaka od navedenih tvrtki godišnje ima pozamašan prihod koji ostvaruje za otkup pokvarenih mobitela. To ne treba čuditi jer stručnjaci koji prate svjetsko tržište mobilnih telefona tvrde da se godišnje oko 90 milijuna neiskorištenih mobitela odlaže u ladicama i ormarima kuća i stanova. Zašto ne biste taj skoro pa neograničeni resurs iskoristili i na njemu zaradili. Ne trebate ni otvoriti obrt, il j. d. o. o. da započnete takav posao. Jednostavno se registrirajte na njuškalo i pregledavajte oglase na kojima razni korisnici nude svoje stare mobitele. Naravno, kako biste otkup pokvarenih mobitela učinili profitabilnim, nužna pretpostavka je određeno informatičko znanje koje morate posjedovati. Naime, morate biti sposobni razlučiti koji dijelovi mobitela mogu biti cjenovno iskorišteni. Čak štoviše, ako zaista posjedujete zavidno znanje iz područja mobitela, možete pokušati popraviti pokvareni mobitel i takvog ga preprodati. To vam omogućuje najvišu moguću razliku između kupovne i prodajne cijene, dakle najveći mogući profit.

Otkup pokvarenih mobitela online

U starija vremena ako ste htjeli prodati ili kupiti neku staru stvar, morali ste otići u zalagaonicu i tamo ponuditi svoju staru stvar i nadati se da nešto vrijedi. Isto tako, tamo ste bi ste pregledali stvari koje nude i odabrali ono što odgovara vašim preferencijama. Svaki put bio je potreban fizički odlazak do zalagaonice, eventualno čekanje u redu i vraćanje nazad doma. U današnje moderno vrijeme, život je generalno puno lakši, pa tako i na tom području. Ako npr. imate stari mobitel koji želite prodati, više ne morate osobno odlaziti do zalagonice. Danas je moguć otkup pokvarenih mobitela online. Jednostavnim registriranjem na Njuškalu, plavom oglasniku ili nekom drugom poznatom internetskom oglasniku, u svega par minuta vaš pokvareni mobitel može postati vidljiv tisućama ljudi koji su zainteresirani za kupnju starog mobitela. Svakako je preporučljivo staviti sliku mobitela i što detaljnije opisati sve specifikacije mobitela, prvenstveno njegovu starost i u kojem je stanju. Otkup pokvarenih mobitela je najlakši način da se rješite svog mobitela i pri tom nešto zaradite!

Otkup pokvarenih mobitela preko x-phone-a

Ako se pitate zašto od svih raspoloživih tvrtki koje se bave otkupom mobitela odabrati baš x-phone, razloga je nekoliko. Naime, ako odlučite prodati svoj baš preko te internetske platforme, možete očekivati brzu uplatu na vaš tekući račun. Naime, oni vam jamče da ćete u svega dva radna dana nakon pregleda vašeg mobitela dobiti novce. Oni vam također osiguravaju ekološki prihvatljivo zbrinjavanje i recikliranje vašeg mobitela. Otkup pokvarenih mobitela je moguć neovisno o tome radi li se o skroz neispravnom ili djelomično neispravnom uređaju. Također, možete ponuditi na otkup i ispravan mobitel. Isto tako, ako je otkup pokvarenih mobitela nešto o čemu razmišljate, x-phone tvrdi da vam nude najbolji iznos za vaš rabljeni uređaj. X-phone na svojim internetskim stranicama ističe da se svi podaci sa uređaja brišu nakon otkupa pa nemate straha ako će vaši osobni podaci, slike, razgovori i slično biti ugroženi. Također, xphone godišnje otkupi više od 2000 uređaja što ukazuje na veliku uspješnost njihovog poslovanja

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 13 =