Otkup mobitela t com

Otkup mobitela t com

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Za otkup mobitela t com ima rješenje!

Još uvijek negdje u dubini svojeg ormara imate stare mobitele kojih se napokon želite rješiti? Ne znate na koji način se pravilno rješiti starih mobitela, znajući ujedno da je to elektronički otpad koji može biti štetan za prirodu ako se ne odloži na pravilan način? Uz sve navedeno želite i nešto zaraditi za njih? Hrvatski telekom vam nudi rješenje! Njihova akcija glasi: zamijeni i uštedi! Za otkup mobitela t com nudi najpristupačniji način korisnicima kako da se riješe starog mobitela i pri tom nešto zarade. Naime, ako se odlučite za otkup mobitela, t com će vaš stari mobitel otkupiti i predati na reciklažu. Zauzvrat, spremni su vam ponuditi popust za novi uređaj! Tu uslugu mogu koristiti i poslovni i privatni korisnici. Poput u vidu otkupne vrijednosti vašeg rabljenog mobitela možete koristiti ne samo za novi mobitel, već i za dodatnu opremu i razne druge proizvode koje t com nudi u svojoj svakodnevnoj ponudi

Otkup mobitela t com : što napraviti prije nego predate mobitel za otkup

Ako ste se odlučili za otkup mobitela, t com ima nekoliko zahtjeva koje morate ispuniti prije nego li im predate svoj stari rabljeni mobitel. Najprije, morate do kraja napuniti bateriju vašeg starog mobitela. Također, savjetuju da provjerite ispravnost mobitela, u vidu probnog korištenja svih njegovih funkcija: kamera, uspostava poziva, korištenje interneta, bluetooth, radi li utor za slušalice, radio, prednja kamera, ekran, zvučnik, smsovi i slično. Ako nešto od navedenog ne radi, to vas ne treba obeshrabriti. Za otkup mobitela t com je i dalje voljan, samo što će pojedine manjkavosti vjerojatno utjecati na visinu vrijednosti koju ćete dobiti za vaš rabljeni mobitel. Ono što povrh spomenutog savjetuju iz tckoma, to je da zbog svoje vlastite sigurnosti, točnije, zbog zaštite privatnosti i osobnih podataka, sve svoje poruke, datoteke, slike ili kakav drugi privatan sadržaj izbrišete s mobitela. Na taj način možete biti sigurni da neće doći ni do kakvih zloupotraba! Ukoliko imate punjač za mobitel, i njega donesete, međutim, ako ga nemate to nikako nije zapreka za otkup vašeg mobitela.

Otkup mobitela t com: postupak

Napokon ste se odlučili prodati svoj stari rabljeni mobitel, međutim, zanima vas koji je postupak. Za otkup mobitela t com ima jednostavan i jasno razrađen postupak u kojem, ako slijedite korake, bezbolno možete očistiti svoj ormar od starih mobitela i pri tom nešto zaraditi. Najprije, potrebno je odnijeti svoj stari mobitel u T – Centar. Savjetujemo vam da prije toga besplatno provjerite vrijednost vašeg mobitela kod drugih tvrtki koje nude otkup starih mobitela kako biste okvirno znali koja je cijena vašeg mobitela. Zatim, nakon što ste odnijeli svoj stari mobitel, slobodno odaberite novi uređaj, bilo na način da ćete ugovoriti novi ugovor, ili želite produljiti stari ugovor. Zatim, ubrzo ćete saznati kolika je otkupna vrijednost vašeg mobitela. Naime, djelatnik u poslovnici će vam ponuditi cijenu koju je za otkup mobitela t com spreman ponuditi. Ukoliko pristanete na tu cijenu, cijena vašeg novog uređaja kojega ste odabrali u t com poslovnici bit će umanjena za iznos otkupne vrijednosti!

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

1 + 8 =