Otkup mobitela Sesvete

Otkup mobitela Sesvete

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Brzi otkup mobitela Sesvete

Zasigurno ste razmišljali o tome da prodate svoj trenutni mobitel te ga zamijeniti s drugim, novijim modelom. Danas vam postoji takozvani otkup mobitela Sesvete koji nudi klijentima iz područja Sesvete i šire okolice mogućnost da odmah prodaju svoj stari mobitel po poštenoj cijeni. Vjerojatno se možda razmišljali o tome da prodate svoj mobitel preko oglasnika, no zna se dogoditi da vam oglas stoji i po nekoliko mjeseci te često budete primoreni spustiti cijenu samo kako biste ga mogli prodati. Kod otkup mobitela Sesvete nema čekanja, jer vam oni nude jednistvenu mogućnost da na licu mjesta možete se riješiti svojeg starog mobitela te za njega dobiti novac. Ne samo što otkupljuju nove mobitele, već ujedno otkupljuju stare modele, neispravne i mobitele s oštećenjem. Ovo vam je velika prilika da se riješite i takvih mobitela koji vam vjerojatno samo stoje u ladici i skupljaju prašinu, jer i na njima možete zaraditi novac.

Otkup mobitela Sesvete svih tipova i modela

Osim što se otkup mobitela Sesvete vrši u fizičkim poslovnicama, ujedno je otkup moguć i preko njihove web stranice. Na ovaj način su proširili svoje poslovanje te omogućili široj masi građana da lakše prodaju svoj mobitel ukoliko nisu u mogućnosti doći kod njih osobno. Kada im želite prodati svoj mobitel, bitno je da ima donesete sve bitne papire koje su došle s njim kada ste mobitel bili kupili. To se odnosi na jamstveni list ili račun gdje ste ga kupili, s čime potvrđujete da ste vi vlasnik toga mobitela. Ovo je nužna mjera koju poduzimaju otkupljivači zbog krađa. Ujedno, veliku ćete prednost imati ukoliko još imate originalnu kutiju vašeg mobitela sa svim stvarima s kojima je došao mobitel. Osim toga, kod otkup mobitela Sesvete mobitele mogu prodati samo punoljetni građani. Cijena koju vam otkupljivač može ponuditi kompletno ovisi o tome o kakvom se modelu mobitela, tipu, u kakvom je stanju i slično.

Otkup mobitela Sesvete uz besplatnu procjenu

Otkup mobitela Sesvete će pregledati svaki mobitel koji nudite, a procjena je u potpunosti besplatna te vam ne budu ništa naplatili za to. Ujedno, ako vam ponude cijenu za njega, niste obvezani da prihvatite njegovu ponudu. Bez obzira koji mobitel želite prodati, bilo da je stariji ili najnoviji model, u savršenom stanju ili pak neispravan, za svaki mobitel ćete moći dobiti zaradu. Ako imate kod sebe neke stare mobitel koje uopće ne koristite i samo vam zauzimaju prostor, puno vam je bolje da ga prodate kod otkup mobitela Sesvete, te pritom zaradite nešto novca nego da vam i dalje nepotrebno u vašemu domu. Puno ćete se lakše i bolje osjećati kada se riješite tog tereta te ujedno ćete moći uložiti taj novac u kupovinu novog mobitela. Ujedno, ako niste u mogućnost osobno otići kod poslovnice, možete im uvijek poslati obrazac preko web stranice ili im poslati e-mail s opisom mobitela koji želite prodati, te će vam oni u najbržem roku odgovoriti.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

15 + 2 =