Otkup mobitela pošta

Otkup mobitela pošta

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup mobitela pošta je pretvorila u pravi biznis

Nakon što se okušala u otkupu zlata, Hrvatska pošta se 2013. godine okrenula otkupu starih mobitela. Taj podatak nas ne treba čuditi s obizirom da je, za razliku od zlata, mobitel resurs u stalnom nastajanju. Svatko od nas ili ima ili zna nekoga tko ima stari mobitel koji više ne koristi i koji mu vjerojatno samo stoji u ormaru. Hrvatska pošta, svjesna mnogobrojnosti neiskorištenih starih mobitela je odlučila poduzeti nešto po tom pitanju. Naime, otkup mobitela pošta je učinila pravim biznisom. Hrvatska pošta otkupljuje stare mobitele bez obzira bili oni ispravni ili neispravni. Neovisno radi li se o marci Nokia, Samsung, Google, HTC, LG, Motorola, Sony Ericsson, iPhone, Blackbarry ili iPadova, HP će biti zainteresiran za njihov otkup. Također, znajte da otkup mobitela pošta vrši neovisno o tome da li je mobitel u ispravnom ili neispravnom stanju. Istina, ispravnost mobitela i njegova starost igrat će ulogu u određivanju otkupne cijene.

Zašto je za otkup mobitela pošta zainteresirana?

Zašto je za otkup mobitela pošta zainteresirana pitate se? Već podatak da je u prva četri dana otkad je HRvatska pošta krenula s tim biznisom otkupljeno 560 rabljenih mobitela, dovoljno govori o raspoloživosti resursa kao što je stari mobitel na tržištu. Iz Hrvatske pošte kažu da se cijena za otkup starih mobitela formira u skladu sa svjetskim trendovima koji prate kretanje cijena rabljenih mobitela, te se iznosi za pojedine modele mjenjaju na tjednoj, mjesečnoj i godišnjoj razini. Iz pošte također kažu da će s mjesečno otkupljivati i po nekoliko tisuća mobitela. Stoga, ako razmišljate o oproštaju od vašeg najdražeg digitalnog ljubimca zvanog mobitel, za otkup mobitela pošta bi mogla biti najbolje rješenje. Jednostavno donesite svoj mobitel u poštu, zajedno sa svim vlasničkim, jamstvenim i dr. papirima ako ih i dalje imate, te nakon što vam nadležno osoblje iz pošte procijeni vrijednost vašeg mobitela, u jako kratkom roku možete prodati vaš mobitel.

Otkup mobitela pošta – postupak

Mnogobrojni zagrepčani su 2013. godine dobili letak u svoje poštanske sandučiće koji kaže da za otkup mobitela pošta nudi uslugu odnošenja, pa i plaćanja za rabljeni model. Ako imate stari mobitel kojeg se želite rješiti i pri tom nešto zaraditi, postupak je sljedeći: Najprije donesite rabljeni mobitel u bilo koji poštanski ured, i za njega ćete odmah dobiti novac, ako nadležno osoblje iz pošte procijeni da mobitel vrijedi. Ovaj posao Hrvatska pošta je pokrenula u suradnji sa poznatom elektroničkom tvrtkom: Mobis – electronic koja je u djelatnosti otkupa mobitela prvijenac. Stručnjaci upozoravaju da se i do 90 milijuna neiskorištenih mobitela svake godine odlaže u ladicama i ormarima kuća. Osim što zauzimaju mjesto, potencijalno su i štetni za okoliš, stoga je državi svakako u cilju zbrinuti takav otpad, a ako je mobitel iskoristiv, i nešto zaraditi. I to ne samo hrvatska pošta, nego i vi za prodani mobitel. Ako pak mislite da ćete za Nokiu 3310 dobiti neke velike novce, varate se. Njegova cijena u otkupu trenutno iznosi 16 kuna. U svakom slučaju, za otkup mobitela pošta je najbolje rješenje!

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

10 + 2 =