Otkup mobitela neispravnih i ispravnih cijena

Otkup mobitela neispravnih i ispravnih cijena

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup mobitela neispravnih i ispravnih: cijena u oba slučaja

Za otkup mobitela, neispravnih i ispravnih, cijena će varirati upravo ovisno o njihovoj ispravnosti. Naime, stanje u kojem se mobitel nalazi, jest u marku mobitela i njegovu starost, jedan od glavnih faktora koji će utjecati na visinu iznosa po kojem ćete prodati svoj mobitel. Upravo ta tri kriterija: starost, ispravnost i marka su tri faktora koji određuju otkupnu vrijednost vašeg starog mobitela. Za otkup mobitela, neispravnih i ispravnih, cijena će varirati prvenstveno o stupnju neispravnosti mobitela. Kao što pretpostavljate, nije isto ako mobitel ima neki manji kvar kao npr. da ne radi bluetooth opcija, ili da ima veći, npr. da se uopće ne može upaliti. Ako vas zanima koliko vrijedi vaš mobitel, prije nego li ga odnesete na procijenu vrijednosti mobitela (koju većina tvrtki radi besplatno), možda vam ne bi bilo loše telefonski najprije nazvati tvrtke koje se bave otkupom mobitela, detaljno im preko telefona reći sve podatke, te će vam oni odmah kazati jesu li ili ne zainteresirani za otkup mobitela.

Otkup mobitela neispravnih i ispravnih: cijena i osobni podaci na neispravnom mobitelu.

Ako ste se odlučili za otkup mobitela, neispravnih i ispravnih, cijena vam neće biti jedina briga koju imate (iako će biti glavna). Naime, čest je slučaj, da ako se radi o neispravnom mobitelu kojega nije moguće ni upaliti, da se brinete što će biti sa svim podacima koji se na njemu nalaze. Naime, mnogobrojni osobni podaci poput telefonskih brojeva u imeniku, sms poruka, raznik slika i video sadržaja, da ne kažemo spremljenih lozinki za digitalne bankovne aplikacije npr., predstavljaju vrijedan osobni sadržaj. Osim što otkrivanje takvog sadržaja može ugroziti vašu privatnost, možda i narušiti ugled, određeno curenje informacija vam može i direktno nanijeti financijsku korist, poput automatski spremljenih lozinki za bankovne račune i slično. Cijelu tematiku koja je upravo iznesena štiti i Uredba Europske unije (General Data Protection Regulation, skraćeno: GDPR). Stoga, ako ste upisali u vašu tražilicu otkup mobitela neispravnih i ispravnih: cijena, dobro obratite pažnju na firme koje vam je tražilica izbacila. Obratite pažnju da li vam tvrtka jamči zaštitu vaših osobnih podataka, da li vam nudi opciju da će vam besplatno pohraniti privatan sadržaj s mobitela na usb, ili slične usluge koje će zaštititi vaše osobne podatke.

Otkup mobitela neispravnih i ispravnih: cijena i vrijeme

Danas postoje mnogobrojne tvrtke koje su se specijalizirale za otkup mobitela, neispravnih i ispravnih. Cijena koju nude za jednu i drugu vrstu, zato, veoma varira. Najprije, morate generalno računati na činjenicu da, čak i ako vam je mobitel potpuno ispravan, to je i dalje rabljeni uređaj za koji ćete dobiti znatno nižu cijenu od one po kojoj ste mobitel nabavili. Dakle, ako ste se odlučili za otkup mobitela, neispravnih i ispravnih, cijena će biti dosta niža od kupovne. To se prvenstveno odnosi na situaciju u kojoj ste se odlučili za jednu od tvrtki koja se bavi otkupom mobitela. Veću cijenu ćete možda moći postići ako oglasite mobitel putem njuškala i strpljivo čekate da se kupac oglasi. Negativna strana takvog oblika prodaje je vrijeme koje gubite. Ako se odlučite za tvrtku specijaliziranu za otkup starih mobitela, vi to vrijeme štedite, jer ako je tvrtka zainteresirana za otkup, vi već istog dana možete prodati svoj mobitel i doći do toliko željenog novca.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

5 + 13 =