Otkup mobitela na crno

Otkup mobitela na crno

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Gdje naći otkup mobitela na crno

Teško je odoljeti porivu raspakiranja, milovanja i prvog uključivanja novog uređaja. Život pametnog telefona nije jeftin. Dobro je razmišljati o prodaji telefona kao dijelu nadogradnje. To olakšava financiranje vašeg sljedećeg telefona i usrećit će još jednog entuzijasta gadgeta.

Čuli smo mnoštvo zastrašujućih priča, zbog čega vam želimo pružiti sve potrebne alate kako bi ove transakcije bile što lakše. Ovi će vas savjeti dobro naoružati za prodaju telefona. Većina koraka trebala bi se odnositi na tablete, uređaje, pa čak i na netehnološke proizvode. U svakom slučaju, novac trebate dobiti za prodaju starih uređaja iako je to otkup mobitela na crno. Na primjer, odlučili ste prodati svoj iPhone X (64 GB, otključan)? Imali ste ga gotovo dvije godine prije nadogradnje na novi telefon, iPhone12. Nakon kupnje novog pametnog telefona, vaš stari je samo sjedio u napuknutom kućištu skupljajući prašinu. Bilo je vrijeme da potražite otkup mobitela na crno. Ali gdje? Zahvaljujući Internetu, sada postoji više mogućnosti nego ikad prije za prodaju mobitela.

Otkup mobitela na crno i kako se pripremiti

Dvije su vrste kupaca: oni koji znaju što traže i oni koji pregledavaju da bi vidjeli što bi ih moglo uvjeriti. Bez obzira kojoj vrsti kupca prodajete, uvijek je korisno biti što detaljniji. Ne lažite o stanju ili mogućnostima svog proizvoda – budite iskreni! Te se transakcije s osobama oslanjaju na povjerenje i ako se radi o tome da je to otkup mobitela na crno. Ako ikad primijetim da prodavač laže o nečemu, koliko god se to čini beznačajno, velika je vjerojatnost da je spreman lagati i o važnijim stvarima, a ja neću nastaviti s njima.

Je li pametni telefon istrošen ili ste ga od prvog dana držali u futroli? Obavezno recite ljudima svoju situaciju i obavijestite ih ako postoje problemi. Potražite ogrebotine i recite im što ste pronašli. Vjerovali ili ne, smatram da vam ovo daje veće šanse za prodaju telefona, čak i ako ima veću štetu. Kad ljudi već imaju realna očekivanja kad prvi put vide uređaj osobno, neće biti razočarani. Ako pronađu ogrebotine ili pukotine koje niste uspjeli spomenuti, vjerojatno će se osjećati prevarenima. Iako je to otkup mobitela na crno.

Kako radi otkup mobitela na crno

Dakle, mislite „Želim svoj telefon prodati za gotovinu“. Pa, došli ste na pravo mjesto ako želite otkup mobitela na crno. Trgujte pametnim telefonima ili tabletima na brz i jednostavan način u samo 3 jednostavna koraka. Pronađite stranicu na kojoj ste izabrali trgovinu pametnim telefonom kako biste na mreži dobili najnovije cijene, potvrdili prodaju i BESPLATNO je poslali u program otkupa. Nakon što prime i provjere uređaj, odmah primite gotovinu za telefone izravno na ruke ili PayPal račun!

Od trenutka kada odlučite da želite prodati svoj mobitel i popunite jednostavni obrazac, cijelu ambalažu ćete poslati poštom. Sve što morate učiniti je poslati ga natrag i zaradit ćete puno više od odlaska u trgovinu, a to će biti gotovina koju vam nudi otkup mobitela na crno, a ne kredit u banci. Svojim prijateljima možete iskreno reći ‘Znam gdje mogu prodati svoj telefon na mreži za gotovinu’ i da ste dobili najbolje cijene. Ne samo da ste sebi osigurali otkup mobitela, već i ostalima oko sebe.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

13 + 8 =