Otkup mobitela Dubrovnik

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup mobitela Dubrovnik: kako prodati svoj rabljeni mobitel

Krenuli ste sa čišćenjem svojih ormara i naišli na stare, rabljene mobitele koji vam samo zauzimaju mjesto? Želite ih se napokon rješiti, i to na ekološki prihvatljiv način, a po mogućnosti i nešto zaraditi za njih? Sigurno ne znate od kuda krenuti, pogotovo ako živite u Dubrovniku koji broji svega 42 tisuće stanovnika, pa vas je strah hoće li u tako malom gradu biti raspoloživih tvrtki koje se bave otkupom starih mobitela. Međutim, ne brinite! Za otkup mobitela, Dubrovnik ima puno rješenja za vas. Ako u vaš pretraživač napišete frazu: otkup mobitela Dubrovnik naći ćete nekoliko tvrti koje se bave otkupom rabljenih mobitela. Neke od njih će biti obične zalagaonice koje se bave, generalno, starim stvarima i procjenom njihove vrijednosti i otkupom, pa tako i mobitela. Druge će, pak, biti tvrke koje se bave isključivo otkupom mobitela. Naš savjet je da telefonski nazovete svakog od njih i zatražite besplatnu procjenu vrijednosti vašeg mobitela kako bi znali otprilike na koji iznos možete računati.

Otkup mobitela Dubrovnik: Koji iznos mogu dobiti za svoj stari mobitel?

Ako vam je za otkup mobitela Dubrovnik mjesto gdje to želite napraviti, među prvim pitanjima će vam sigurno biti koliko možete računati da možete dobiti novaca za svoj rabljeni mobitel. Jedno je sigurno, neovisno da li živite u Dubrovniku, Zagrebu ili nekom drugom gradu Republike Hrvatske, određena tri faktora će biti ista kad je riječ o otkupnoj vrijednosti mobitela, i za otkup mobitela Dubrovnik nije ništa drugačiji. Ta tri faktora su: starost, ispravnost i model mobitela. Krenimo redom! Glede starosti, nekoliko tvrtki koje se bave otkupom mobitela će reći da ako vam je mobitel stariji od 5 godina, otkupna vrijednost mu je vjerojatno 0. To vas ne treba obeshrabriti i svakako svejedno pokušajte saznati da li je netko željan otkupiti ga. Pravilo je logično, što je mobitel noviji i manje korišten, to ćete veću vrijednost dobiti za njega. Isto vrijedi i za ispravnost, što je mobitel ispravniji, to je vrijedniji. Što se tiče marki mobitela, marke za koje se dobiva najveća otkupna vrijednost su Samsung i iPhone.

Otkup mobitela Dubrovnik: kako pokrenuti svoj biznis otkupa mobitela

Ponosan ste stanovnik Dubrovnika, a uz to imate i poduzetničku narav ko što su ju imali brojni poznati dubrovčani u povijesti? Želite se okušati u biznisu otkupa mobitela, a za otkup mobitela Dubrovnik je vaše odabrano mjesto poslovnog sjedišta? Sigurno vas zanima isplatili se uopće pokretati takvu vrstu biznisa i koliko je lukrativan. Najprije, ako ste pomnije pratili tržište vjerojatno ste zapazili da je još 2013 godine Hrvatska pošta započela otkupljivati stare mobitele i na tome dobro zaradila. Naime, mobitel je resurs u stalnom nastajanju. Svatko od nas vjerojatno ima stare mobitele negdje doma koje više ne koristi, a isto tako zna svakoga tko također ima stare mobitele. Upravo dostupnost vašeg budućeg osnovnog predmeta poslovanja čini ovaj posao u startu primamljivim. Druga stvar koja vam ide u prilog je ta što je za otkup mobitela Dubrovnik na geoprometnom položaju. To je najpopularniji Hrvatski turistički grad što samim time znači veći broj potencijalnih kupaca, dakle veća mogućnost otkupa i prodaje starih mobitela. Stoga, ne dvoumite se, neka vaša poduzetnička avantura započne!

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

2 + 12 =