Otkup mobitela Dubrava

Otkup mobitela Dubrava

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Brzi otkup mobitela Dubrava

Treba vam novac pod hitno, a imate kod sebe stari mobitela koji ne koristite? Onda je za vas otkup mobitela Dubrava odlično rješenje! Osim što vam omogućavaju da možete doći kod njih osobno te dobiti procjenu i ponudu na licu mjesta, ujedno vam omogućavaju da svoju ponudu i upit možete im poslati preko njihove web stranice ili na njihovu službenu e-mail adresu. Stručnjak će vam odmah napraviti procjenu te vam na temelju njegove tržišne vrijednosti i stanja u kojemu se mobitel nalazi vam dati poštenu cijenu za njega. Uvijek im možete poslati upit vezano uz vaš mobitel, te niste obvezani prihvatiti ponudu koja vam se nudi. Bez obzira koji tip mobitela imate, koji je model, starost i njegovo stanje, otkup mobitela Dubrava će veoma rado pogledati bilo kakav mobitel te vam za njega dati najbolju i poštenu ponudu. Pobrinuti će se da vam u najbržem roku naprave procjenu i ponude poštenu cijenu.

Jednostavni otkup mobitela Dubrava te brza isplata novca u gotovini

Otkup mobitela Dubrava vam nudi jedinstvenu mogućnost da na veoma lak i brz način dođete do dodatnog novca bez puno muke i čekanja. Svakome od nas se može u nekom trenutku dogoditi da vam pod hitno treba novac, a nemate vremena da otiđete do banke kako biste mogli uzeti mali zajam novca. Takvi procesi znaju dugo trajati i ponekad treba tjedan dana dok ne saznate ishod vašeg zahtjeva zajma. Zato vam na usluzi stoji otkup mobitela Dubrava preko kojih možete prodati svoj mobitel po najboljoj cijeni, te se ujedno s time riješiti mobitela koji vam ne treba više i samo vam nepotrebno zauzima prostor u vašemu domu. Otkupljivači će se pobrinuti da vam u veoma brzom vremenskom roku provjere vaš mobitela i naprave procjenu, te da vam na temelju toga daju poštenu cijenu za njega na temelju trenutnog stanja na tržištu mobitela. Procjena se ne naplaćuje, te niste obvezni prihvatiti njihovu ponudu. Ukoliko vam je ponuda prihvatljiva, novac će vam se odmah isplatiti u gotovini.

Otkup mobitela Dubrava svih starosti i modela

Otkup mobitela Dubrava prihvaća sve tipove, modele i brandove mobitela, bez obzira u kakvom su stanju i koja im je starost. Klasična prodaja mobitela preko današnjih oglasnika ide veoma sporo, te vam nije garantirano da ćete odmah moći prodati. Kod otkup mobitela Dubrava, oni će vam nakon procjene odmah ponuditi cijenu za njega, te ukoliko prihvaćete isplatiti će vam novac na listu mjesta. Ovo je definitivno najbrži mogući način da dođete do novca, bez da niste se obvezli na zajam u banci. Možete im osobno doći u poslovnici s mobitelom, ili ako zbog posla ili drugih obaveza niste u mogućnosti doći, možete im poslati obrazac preko njihove stranice ili im poslati e-mail ponudu svojeg mobitela. Bitno je da im navedete opis svojeg mobitela te da navedete sve bitne karatkterstike, uključujući koji je model u pitanju, koliko je star, ima li oštećenja i slično. Ujedno, veoma je bitno da priložite nekoliko fotografija na kojemu se jasno vidi njegovo pravo stanje. Tako će vam otkupljivač moći napraviti što bolju procjenu te vam dati poštenu cijenu za njega.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

10 + 12 =