Otkup iphone 11

Otkup iphone 11

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup iphone 11 staro za novo

Imate stari iphone 11 sviđa vam se 12tica, ali vam za novi mobitel nedostaje novaca? Želite kupiti tablet ili laptop i dobro bi vam došla novčana nadopuna, posjedujete iphone 11 i ne koristite ga? Današnja tehnologija je brzorastuća i ponuda ali i potražnja za sve boljim varijantama mobitela sve je veća.

Otkup iphone 11 možete obaviti na vrlo jednostavan način koristeći se našom uslugom staro za novo. Donijeli ste odluku koji novi aparat želite kupiti, potrebno je samo na našoj stranici označiti aparat koji želite nabaviti. Bit će vam poslana ponuda temeljem koje ćete izvršiti uplatu za novi uređaj. Nakon izvršene uplate kurirska služba će vam dostaviti vaš novi mobitel i preuzeti u otkup iphone 11.

Naš tim tehničkih stručnjaka će pregledati i ispitati stupanj ispravnosti vašeg iphone 11. Procjenjena vrijednost vašeg iphone 11 će vam biti dostavljena putem emaila ili porukom. Nakon što potvrdite da pristajete na ponudu za otkup vašeg iphone 11 novac će vam biti uplaćen na vaš bankovni račun.

Otkup iphone 11 u poslovnici

U posjedu ste iphone 11 i željeli biste ga prodati, više volite osobni kontakt i riješiti stvari odmah, posjetite našu poslovnicu. U našoj poslovnici može napraviti otkup iphone 11 vrlo brzo i efikasno.

Bez obzira imate li sve popratne dijelove (slušalice, original kutiju, punjač, masku ili račun kojim ste nabavili vaš iphone 11) naši iskusni i kvalitetni stučnjaci će vam u poslovnici pregledati iphone 11. Ovisno o stanju ispravnosti vašeg mobilnog aparata odmah će vam ponuditi procijenjenu vrijednost za vaš aparat.

Ukoliko vam odgovara iznos procijenjene vrijednosti vaš će otkup iphone 11 biti realiziran potpisivanjem ugovora o kupnji. Možete se odlučiti na isplatu novca na vaš bankovni račun ili iznos procijenjene vrijednosti vašeg iphone 11 aparata iskoristiti za nabavku novog.

Ne brinite, ukoliko vaš iphone nije ispravan on ima svoju vrijednost kroz dijelove, koji se mogu iskoristiti kao rezervni dijelovi. To će vam odmah naš stručnjak u poslovnici i objasniti ukoliko se radi o neispravnom uređaju.

Otkup iphone 11 odaberite nas

Zašto koristiti naše usluge? Kao i mnogi drugi nudimo i online i mogućnost otkupa u poslovnici. Otkup iphone 11 obavite upravo kod nas jer naše su usluge brze i transparentne. Možete se odlučiti na otkup iphone 11 iz vlastitog doma, u tom slučaju mi ćemo sve obaviti za vas.

On line uslugom vi trebate odabrati ponuđene opcije na našoj internet stranici, kurir će preuzeti vaš iphone 11 na vašim kućnim vratima ili mjestu dogovora. Ili ako više volite dođite u našu poslovnicu i obavite sve na jednom mjestu i vrlo brzo realizirajte otkup.

Svi podaci koji se nalaze na vašem iphone 11 bit će trajno obrisani, a podatke vam možemo i spremiti na USB. Ukoliko je vaš uređaj neispravan, bit će zbrinut na ekološki način. Koristite li naše usluge nemate direktnih kontakata sa brojnim potencijalnim kupcima, mi preuzimamo to na sebe. Otkupljujemo sve modele bez obzira na ispravnosti vašeg aparata i rješavamo vas brige oko aparata koji vam nije potreban.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

9 + 10 =