Otkup ajfona

Otkup ajfona

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Otkup ajfona savjeti i preporuke

Imate ajfon koji želite prodati? Evo nekoliko savjeta kako biste svoj ajfone prodali po što boljoj cijeni, s time da pritom osigurate sve svoje podatke koje ste pohranili na svom aparatu.

Otkup ajfona savjeti je naša internet stranica koja će vam pomoći da mobitel prije prodaje očistite od svojih podataka, da kupac ne bi mogao zloupotrijebiti ili koristiti bez vašeg znanja vaše podatke. Ukoliko ste na svoj ajfone spojili pametni sat svakako ga odspojite prije prodaje. Također je potrebno da se odjavite sa iCloud servera i sa App store-a.

Otkup ajfona će vas tražiti originalno pakiranje mobitela i popratnu opremu koja ide uz njega poput punjača i slušalica. Što je više vaš ajfone sačuvaniji lakše će privući potencijalne kupce, dok će oni manje sačuvani biti interesantni specijaliziranim otkupiteljima, koji će u skladu sa stanjem i stupnjem ispravnosti vašeg mobitela moći ponuditi otkupnu cijenu. Ukoliko ste redovno ažurirarali softvera na vašem ajfonu to je još jedna prednost za postavljanje veće otkupne cijene.

Otkup ajfona tvrtke

U današnje vrijeme ubrzanog razvoja tehnologije i učestalim izlascima novih modela ajfona, možda je sada pravi trenutak da realizirate otkup ajfona i zaradite na prodaji. Nemate iskustva i ne znate gdje i kako prodati ajfon?

Svakodnevno se na tržištu pojavljuju nove tvrtke koje vrše otkup starih mobitela i niste sigurni kome se obratiti? Otkup ajfona možete realizirati vrlo brzo jer ajfon je mobilni aparat koji je uvijek tražen. Što vi kao prodavatelj morate imati na umu kada birate tvrtku kojoj će te ponuditi svoj ajfone?

Prvo provjerite da li tvrtka kojoj nudite svoj mobitel ima u svojoj ponudi otkup kao opciju jer će te na taj način lakše obaviti prodaju. Poželjno je da tvrtka u svojoj ponudi ima i besplatnu procjenu s kojom će se ustanoviti stupanj ispravnosti mobitela i samim time postaviti najbolja cijena na tržištu. Također provjerite da li tvrka u slučaju da je vaš ajfone potpuno neispravan može ekološki zbrinuti vaš aparat. Ukoliko koristite on line uslugu provjerite da li tvrtka plaća poštarinu kada šaljete svoj mobitel na procjenu kako bi vaš rizik i trošak bio minimalan.

Otkup ajfona samostalno direktno kupcima

Mišljenja ste da sami možete bolje prodati svoj ajfone? Postoji nekoliko opcija koje iziskuju više truda, vašeg vremena, ali i rizika. Otkup ajfona direktno podrazumijeva da sami potražite kupca za svoj mobitel i to na nekoliko načina.

Jedan od nekoliko načina je da sami objavite oglas preko oglašivača sa svojim kontaktom kako bi vas potencijalni kupci mogli kontaktirati i informirati se o vašem ajfonu. Primjetili ste da se u vašoj blizini organizira sajam tehnike ili tehnologije ili neki drugi sajam za koji smatrate da bi mogao biti mogućnost da u direktnoj komunikaciji sa potencijalnim kupcima prezentirate svoj mobitel i dogovorite otkupnu cijenu.

Otkup ajfona možete napraviti i preko društvenih mreža, točnije grupe koje su specijalizirane za kupoprodaju tehnike. Unutar takvih grupa besplatno i bez posrednika možete stupiti u kontakt sa potencijalnim kupcima. Potrebno je napisati objavu sa opisom svog mobitela potkrijepiti fotografijama i odrediti cijenu za koju bi prodali svoj mobitel. Potencijalni kupci također će htjeti znati da li ste napravili procjenu ispravnosti mobitela i imate li potvrdu o stanju vašeg aparata. Ukoliko ste pribavili potvrdu o stanju ispravnosti ajfona potencijalni rizik vezan uz cjenkanje sa kupcima bit će manji jer upravo ta potvrda može biti vaš as u rukavu da kupac prihvati vašu definiranu cijenu.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

8 + 2 =