Mobitel shop

Mobitel shop

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Mobitel shop i kako odabrati mobilni uređaj

Prije svega, morat ćete malo istražiti da biste utvrdili kakav telefon želite kupiti kada istražujete mobitel shop. Razmislite o tome što radite, a što vam se ne sviđa na vašem posljednjem telefonu; pogledajte što imaju vaši prijatelji; i pročitajte neke modele kako biste saznali što je tamo.

Jeste li spremni potražiti najbolji telefon koji možete pronaći ili ste vezani za gotovinu i želite nešto jeftino i veselo? Pogledajte naš vodič za najbolje jeftine telefone ako imate proračun ili saznajte više o našim vrhunskim telefonima ove godine ako niste.
Veličina, oblik i dizajn – Puno ćete koristiti novi telefon, pa pripazite da ga volite držati. Ogromni phableti, krupni kompaktni telefoni, uglađeni metal i šarena plastika izgledaju i osjećaju se vrlo različito. Veliki zasloni idealni su ako puno pregledavate web, gledate videozapise ili igrate igre, no manji su zasloni obično jeftiniji.

Operativni sustav – iPhone ili Android? Svaki dolazi s jedinstvenim prednostima.. i problemima. iOS ima izvrsnu povezivost i može se jednostavno sinkronizirati s vašim iPodom, iPadom ili Macom. Androidi su, s druge strane, super prilagodljivi, ali na svakom telefonu izgledaju malo drugačije. Idete za Android? U našem vodiču saznajte koji su nam najdraži.

Specifikacije – mislite na procesore, RAM i tako dalje. Većina vodećih telefona ima najnoviju tehnologiju, što je idealno ako želite koristiti puno aplikacija, igrati igre, gledati video ili više zadataka. S druge strane, nema svrhe granatiranja naočala s gornjim policama ako ih nikada nećete koristiti. To su najbitnije stavke dok birate mobilni uređaj na web mjestu mobitel shop.

Mobitel shop i kako plaćati

Tri su glavna načina plaćanja mobilnog telefona kada je tu mobitel shop: mjesečno plaćanje, samo SIM (što zahtijeva kupnju telefona) i plaćanje po putu (što također zahtijeva kupnju mobilne slušalice). Pogledajmo te opcije detaljnije.

Plaćajte mjesečno: nabavite telefon i SIM po jednom ugovoru. To obično traje dvije godine. Ugovor čini vodeći telefon ili novi model puno pristupačnijim, jer unaprijed ne plaćate stotine funti, ali često skupo ispadne skuplji. Osim toga, ugovor ste sklopili na dvije godine – iako ako odaberete telefon koji vam se sviđa i tarifu koja djeluje, to i nije tako loše.

Kupite telefon izravno i nabavite SIM karticu po uplati. Umjesto da dobijete skup minuta, tekstova i podataka koje ćete upotrijebiti u mjesec dana, uz plaćanje plaćate samo pozive, tekstove i preuzimanja podataka koje izvršite. To je najfleksibilniji izbor serije, ali je rijetko kad toliko dobar – pogotovo ako ste umjereni do teški mobilni korisnik.

Najbolji način da odaberete plan je da pogledate količinu minuta za pozive, tekstove i podatke koje trenutno koristite i utvrdite koliko će vam trebati iz novog plana. Shvatite i koliki je vaš mjesečni proračun za mobilne uređaje – i koliko biste unaprijed bili spremni potrošiti na telefon – i potražite posao koji odgovara oboma i sve dogovorite pri kupnji mobitela i mobitel shop je tu da sklopite dogovor.

Kako odabrati pravi mobitel shop

Neke su mobilne mreže dizajnirane po niskim cijenama za lagane korisnike. Drugi su za ljude koji puno koriste svoj telefon i žele dobru ponudu s neograničenim podacima. Neki imaju nevjerojatnu 4G pokrivenost, dok drugi nemaju nikakvu. A neke mreže nude sjajne dodatke poput prioritetnih ulaznica ili pretplate na zabavu.

Dvije su ključne stvari, međutim, važne: pokrivenost i cijena, tako i kada tražite uređaj kojeg ima mobitel shop. Pogledajte naš vodič za pokrivanje kako biste provjerili koje mreže pokrivaju područja u kojima živite, radite i provodite većinu svog vremena. Zatim upotrijebite naše alate za usporedbu da biste vidjeli planove koje možete dobiti za svaki od njih.

Ako se ispostavi da postoji nekoliko mreža koje imaju ono što tražite, saznajte koja je najbolja za vas uz naš vodič. Pronašli ste plan koji vam se sviđa na mreži koja vam daje stvari koje želite? Odaberite ga s popisa i kliknite davatelja usluge da biste se prijavili za kupovinu na mobitel shop web mjestu. A ako odaberete plan samo za SIM, ne zaboravite naručiti samu slušalicu. I presto! Začas ćete čavrljati na novom telefonu.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

5 + 15 =