Gdje prodati stari mobitel

Gdje prodati stari mobitel

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Kako znati gdje prodati stari mobitel na internetu?

Ukoliko imate stari mobitel i želite ga se rješiti a pri tom i nešto zaraditi, sigurno ćete se zapitati gdje prodati stari mobitel? Najteži korak je taj prvi, tj. informacija o tome gdje uopće krenuti. Posto je razna mjesta gdje prodati stari mobitel nije uopće problem. Prvi primjer takvog mjesta jest internet, odnosno internet oglašavanja. Naime, postoje brojne web stranice koje pružaju uslugu oglašavanja koju mogu besplatno koristiti svi, pa tako i vi. Primjeri takvih stranica su njuškalo, index, plavi oglasnik i brojni drugi. Ono što vi trebate napraviti jest odabrati jedan takav oglasnik, primjerice najpopularniji: njuškalo, te se na njemu registrirati. Zatim, vrijeme je da objavite svoj prvi oglas. Najprije, uslikajte vaš stari mobitel koji planirate prodati i uploadajte sliku u oglas. Idući korak je što detaljnije opisati vaš mobitel. Informacije koje će najviše zanimati buduće kupce jest starost vašeg mobitela, stanje u kojem se nalazi i marka mobitela. Nakon što sve navedeno ispunite, objavite vaš oglas i čekajte da se zainteresirani kupci krenu javljati!

Gdje prodati stari mobitel? Saznajte koje se to tvrtke bave otkupom starih mobitela

Ako ne preferirate prodavati svoje rabljene stvari putem internetskog oglašavanja, postoje i druga mjesta gdje prodati stari mobitel nije uopće problem. Naime, samim utipkavanjem u tražilicu pojma gdje prodati stari mobitel, naći ćete brojne dućane specijalizirane za otkup starih mobitela. Neovisno o tome da li je vaš mobitel star ili noviji, skroz neispravan ili tek frišku kupljen i apsolutno ispravan, svakako ga vrijedi pokušati prodati. Imajte na umu da će faktori poput starosti vašeg mobitela, ispravosti, pa i marke mobitela utjecati na otkupnu vrijednost, međutim svakako vrijedi okušati se u prodaji. Ako ne znate koju cijenu mobitela uopće očekivati, svakako odnesite svoj mobitel u jedan od spomenutih specijaliziranih dućana i predajte im mobitel da izvrše besplatnu procjenu njegove vrijednosti. Istu proceduru možete ponoviti kod još nekoliko dućana. Logika je jasna i već se sama i pretpostavlja, dućan koji vam ponudi najviše novca za vaš mobitel, neka bude dućan kojemu ćete vaš mobitel i prodati!

Gdje prodati stari mobitel ako je stariji od 10 godina?

Imate jako stari mobitel i strah vas je možete li ga uopće prodati? Sigurno se pitate: gdje prodati stari mobitel? Tko će ga uopće htjeti otkupiti tako starog i neispravnog? Tako pesimističan stav ne treba imati, jer neovisno koliko je vaš mobitel star, budite sigurni da postoje osobe, pa i tvrtke koje su ga voljne otkupiti. Činjenica da je Hrvatska Pošta 2013. godine preorjentirala dio svojega poslovanja na otkupljivanje mobitela govori kako je to itekako unosan biznis za neke. To ne treba ni čuditi kada svatko od nas ili ima ili zna nekog tko ima hrpu starih mobitela. Zbog same prirode korištenja i kvalitete mobitela, događa se to da svakih nekoliko godina mijenjamo mobitel novim. To nužno dovodi do gomilanja starih mobitela, što znači da se radi o resursu u neprekidnom nastajanju. Tu činjenicu su prepoznali i neki koji otkupljuju mobitele kako bi iz njega izvukli zlato! Stoga ako se pitate gdje prodati stari mobitel, možda upravo jedan od tih ljudi željnih izvlačenja zlata iz mobitela, je spreman da ga otkupi!

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

11 + 7 =