Cijena mobitela

Cijena mobitela

Prodaješ stari ili novi mobitel?

Imate mobitel koji želite prodati i dobro unovčiti? Javite nam se pozivom, whatsappom ili putem kontakt obrasca.

Kvaliteta i cijena mobitela

Ciklusi nadogradnje pametnih telefona usporavaju se s razlogom: čak i po nižim cijenama sve je teže kupiti limun. Drugim riječima, ne morate potrošiti ogroman iznos da biste dobili nešto sjajno, jer je hrpa izvrsnih pametnih telefona dostupna za oko 800 dolara. Teže je nego ikad odlučiti između svega u tom rasponu, ali za većinu ljudi naš izbor za najbolji telefon je Apple iPhone 12.

Srećom, ako tražite beskompromisni pametni telefon po bilo kojoj cijeni, izbori preko tisuću dolara puno su jasniji. Ako volite Android, Samsung Galaxy S21 Ultra je nevjerojatno dobar. A ako želite dobiti najbolji pametni telefon s ograničenim proračunom, možete pronaći nešto jako dobro za manje od 500 ili čak manje od 400 dolara, što je za takav uređaj povoljna cijena mobitela. Za te preporuke možete pogledati naš vodič za proračun pametnih telefona.

Sjajan pametni telefon trajat će vam barem nekoliko godina, imat ćete sjajnu kameru, lijep zaslon, dugo trajanje baterije i biti dovoljno brz da sav posao, društvene mreže i igre koje želite spakirati u jedan dan. Vjerovali ili ne, sve te stvari je lakše nego ikad pronaći u telefonu – pa je odabir najboljeg često stvar stupnjeva ili preferencija, ali i to koja vam cijena mobitela odgovara.

iPhone 12 cijena mobitela

Apple je objavio četiri različite inačice iPhonea 12, više nego što ih je ikad imalo. Unatoč svim tim izborima, tradicionalni, redoviti model i dalje je dobar izbor. Obični iPhone 12, koji počinje s oko 830 USD za model od 64 GB, najbolji je pametni telefon za većinu ljudi, no cijena mobitela je i ovdje u skladu sa markom i svim karakteristikama koje on ima.

12 ima isti cjelokupni dizajn, isti procesor, isto bežično punjenje, isti Face ID sustav, istu 5G podršku, istu prednju kameru i iste glavne i širokokutne stražnje kamere kao skuplji 12 Pro, ali za stotine dolara manje. Povrh svega, dolazi u pet boja, jednoj više nego što možete odabrati na Pro modelima i tu je cijena mobitela drugačija.

U usporedbi s iPhoneom 12 mini, iPhone 12 ima osjetno prostraniji zaslon i veću bateriju – dvije stvari koje su mnogima važne. Sa 6, 1 inča dovoljno je velik da vam gledanje videozapisa i čitanje teksta bude ugodno i zanimljivo, ali nije toliko veliko da ga je užasno teško koristiti u jednoj ruci ili stati u džep. Trajanje baterije je također vrlo dobro; možete pouzdano očekivati ​​da će ovaj telefon trajati cijeli dan bez potrebe za punjenjem prije spavanja.

Usporedba i cijena mobitela marke Samsung

Iako Samsung Galaxy S21 i S21 Plus ne objavljuju velike brojke koje ima S21 Ultra, oni su i dalje naš izbor za najbolje Android telefone ispod tisuću dolara. Uobičajeni Galaxy S21 s 6, 2-inčnim zaslonom kreće se od 800 dolara kao cijena mobitela, dok verzija Plus s 6, 7-inčnim zaslonom kreće se od 1000 dolara. Međutim, obje se često snižavaju ili padom cijena ili paketima, pa su to izvrsni kandidati za lov na prodaju.

Galaxy S21 i S21 Plus u osnovi su identični telefoni s tri razlike: veličinom zaslona, ​​veličinom baterije i materijalima. Pregledali smo redoviti Galaxy S21 i utvrdili da je to vrlo kompetentan telefon iako možete tvrditi da je malo osvježenje u odnosu na prošlogodišnji Galaxy S20 pa je ujedno i takva različita cijena mobitela.

Međutim, Samsung je osvježio važan dio: procesor je isti Snapdragon 888 kao i Ultra. To znači da je Galaxy S21 super brz i trebao bi trajati više od nekoliko godina bez usporavanja. Vjerojatno će uskoro doći još sjajnih Android telefona, ali trenutno je Android telefon koji postiže najbolji odnos karakteristika i cijene S21.

Tagovi:

Kontaktirajte nas na broj 092/2917-917 ili putem kontakt obrasca

6 + 1 =